Zpěvák se v SuperStar proslavil nejen svým hlasem, ale také láskou ke starší slovenské zpěvačce Kataríně Knechtové, která v soutěži působila jako porotkyně. Pomyslná jiskra přeskočila už v průběhu natáčení, poté spolu dvojice několikrát dokonce chodila a rozcházela se, až to ukončili definitivně.

Mladý zpěvák postupem času propadl alkoholu a skončil v psychiatrické léčebně. Léčení, které nedokončil, ale nezabralo, protože ho od té doby nadále provází jeden skandál za druhým. Několikrát byl vyšetřován policií kvůli výtržnostem nebo krádežím a strávil noc i na záchytce. Kvůli podivnému chování se od něj dokonce odvrátila i jeho manažerka Venetia Garaiová, která už s mladíkem nechce mít nic společného. 

Na rozdíl od jeho manažerky stojí za zpěvákem neustále jeho nešťastná maminka, která má v celé jeho situaci jasno! „Nedokončil léčbu. Už nevím, co dál. Modlím se. Ona mu nepomůže, slízla smetanu a nechala to tak. To víte, že by mu pomohlo, kdyby se zajímala. Jemu se teď nedaří a jsem z toho smutná,“ prozradila slovenskému serveru Topky.sk Borkovcová. 

Borkovce adoptovala ještě s dalšími šesti dětmi. Náhlá sláva a přísun peněz tak osudem zkoušenému mladíkovi pořádně zamotaly hlavu. „Začalo to ještě v SuperStar, kdy si ho brala na hotel, kde byli spolu. I když to měli zakázané. V televizi nosila i jeho oblečení, které jsem mu koupila, takže bylo jasné, že spolu trávili čas i mimo natáčení,“ viní Knechtovou z porušení pravidel paní Borkovcová. 

Tvrdí dokonce, že kvůli zpěvačce její syn ani nedokončil školu! „Teď má problémy a ona se distancuje. On kvůli ní nedodělal školu. Dostal se kvůli ní do problémů, jsem z toho jako matka smutná. Ona matkou není, tak neví, co to je, stěžovala si zhrzená Borkovcová. 

Podle maminky devatenáctiletého zpěváka by pomohlo, kdyby ho zpěvačka kontaktovala a snažila se mu pomoci, přece jen už by ve svých letech měla „mít rozum, jak říká. „Včera mi volala právnička paní Knechtové. Abych se od všeho distancovala, nebo se sejdeme u soudu. A já se bojím, když mi takhle vyhrožuje, mám děti. Překvapilo mě, že mi vyhrožuje právničkou, dodala paní Borkovcová na závěr s tím, že nebude prozrazovat více informací, protože se bojí důsledků. 

VIDEO: Zpěvák Petr Borkovec (19) skončil na záchytce: Zase má problémy s alkoholem i se zákonem.

Fotogalerie
81 fotografií