Poté, co se s manželem ubytovali v sobotu večer v hotelu, vyrazili s mámou na večeři. A protože Dominika několik let žijící ve Finsku je vždycky hladová po české kuchyni, Blesk s ní vyrazil do restaurace U Vodárny.

„Jééé, mami, tady to známe, viď?“ komentovala Slavíkova dcera. S matkou Antonií totiž několik let žila o pár metrů dál v dvoupatrovém bytě, který jim kdysi koupil Slavík. A ještě větší radost byla, když obě dámy zjistily, že na stěnách restaurace visí zpěvákovy fotografie.

„Karel je můj dobrý známý. Byl tu několikrát,“ vysvětloval Dominice majitel restaurace Josef Kočovský, jehož personál kolem vzácné návštěvy jenom kmital. „Dala bych si takovou českou ochutnávku, od všeho kousek,“ poprosila ho dcera Karla Gotta a za pár minut měla před sebou na stole svíčkovou, moravského vrabce i králíka.

A když se všechno snědlo, maminku Antonii jsme odvezli domů a Dominika vyrazila pobavit se do víru nočního města, kde skončila v K.U. Baru v centru Prahy. „Musím už do postele, ať jsem zítra v pohodě,“ rozumně ukončila zábavu dvě hodiny po půlnoci. Následující den se totiž po dlouhé době viděla s otcem Karlem, a v úterý se pak vracela domů do Finska.

VIDEO: Dominika Gottová přiletěla do Prahy! Takhle se vítala s mámou!

Video
Video se připravuje ...

EXKLUZIVNĚ: Dominika Gottová přiletěla do Prahy! Takhle se vítala s mámou! David Turek

Fotogalerie
72 fotografií