Již v minulosti se několikrát spekulovalo, zda si trojnásobná maminka Karla Mráčková nenechala svá prsa chirurgicky upravit, protože zhruba před dvěma lety se jí ňadra záhadně zvětšila. Své přednosti teď opět naplno vytasila na premiéře hororového filmu s panenkou Chucky s názvem Dětská hra, kam vyrazila ve velmi odvážných šatech.

Bývalá rosnička si pozornost naplno užívala, a když pózovala přítomným fotografům s panenkou Chucky v ruce, dávala si pozor, aby jí hororová postavička nezastínila dekolt. Sama moderátorka vypadá na svůj věk skvěle, pětačtyřicet by jí tipoval asi málokdo. 

Karla řekla po třiadvaceti letech sbohem televizi Nova, kde dlouhá léta uváděla počasí, a poslední čtyři roky byla reportérkou zpravodajství. „Odchod po 23 letech na Nově pro mě není jednoduchý, když jsem nastupovala měla jsem dvouleté batole a teď je synovi 25 let. Je to skoro celý můj život a hodně jsem se toho na Nově naučila a jsem jí za mnohé vděčná, ale kostky jsou vrženy,“ řekla Blesku před dvěma lety Mráčková. 

Odchodu ale nelituje, dnes je z ní redaktorka a moderátorka jednoho internetového serveru. „Dramaticky se mi nestýská, protože je mi dobře tam, kde jsem. Nepropadám nostalgii, rychle jsem se přizpůsobila. S kolegy z bývalé práce se vídáme, vznikla tam přátelství na celý život, a tak to stačí," prohlásila krátce po nástupu do nového zaměstnání. 

VIDEO: Karla Mráčková - o knize a dětech

Fotogalerie
51 fotografií