Historicky první nositelka titulu České Miss se dočkala věčného slibu lásky. Za manžela si vzala starožitníka Martina Cinoltera (53), hvězdu primáckého pořadu Poklad z půdy.

Veselka na vodě

Den D se konal v sobotu ve Všeticích na Benešovsku. Krásné úzké šaty skvěle podtrhly nevěstinu dokonalou figuru. Romantické bílé květiny nechyběly ani v účesu. „Ano“ si zamilovaná dvojice řekla v altánku na vodě. Mezi hosty byly bývalé „sokyně“ – první vicemiss Zuzana Štěpanovská (35) a druhá vicemiss Michaela Štoudková (33). „Takhle nějak podobně to vypadalo před čtrnácti lety na České Miss 2005,“ poznamenala Míša. A novomanželce vzkázala: „Kačí, přejeme ti jen to nejkrásnější v tvém dalším životním kroku!“

Pobyt v Kanadě

Po výhře v roce 2005 se Katka v českém modelingu ani neohřála. Se svým tehdejším partnerem, manažerem Radkem Krásným, se odstěhovala do kanadského Toronta, kde budoval svou kariéru. Zdálo se, že se tam i proběhne veselka, ale místo svatby přišel rozchod a Katka se vrátila do rodného Česka, kde začala pracovat v oblasti marketingu. Časem potkala i svou novou lásku, a než se nadála, uběhly čtyři roky a stála se paní starožitníkovou. Gratulujeme!

Dcera Holubové už slyší zvony

Na vdavky je zralá i dcera Evy Holubové (60) Karolína (24). Se svým přítelem Matějem Paprčiakem (26) se zúčastnila typického indického obřadu ve městě Haidarábád. „První svatební den z pěti máme za sebou,“ raduje se fotografka. Netají se tím, že by takový obřad také brala.

Misska z děcáku Kašáková o vdavky prý nestojí

O svatbě nechce slyšet ani Veronika Kašáková (29). Ta své zrušené zásnuby s Milanem Sovadinou oznámila začátkem roku. O víkendu ale udělala výjimku a přišla na svatbu své kamarádky, která se odehrávala na zámku Červený Hrádek v severních Čechách.

Fotogalerie
18 fotografií