Nechutenství manželky mu ničí život už několik měsíců. Přitom se po návratu z Tuniska, kde zkolabovala a čtyři dny ji drželi v izolaci za sklem v tamní nemocnici, zdálo, že už bude líp.

Nic nejí

„Dělal jsem si naděje, že bude zase fajn. Hanička šla dokonce ke kadeřnici a nechala se nalíčit, moc jí to slušelo. Šli jsme si sednout do restaurace. Ale zase zvracela a bylo jí špatně,“ postěžoval si známý herec, který si už neví rady. Když Hanka loni najednou odmítla jíst maso, bylo mu to divné, ale respektoval to. „Vařím jí teď zeleninu. Dělal jsem polévku, byla dobrá, ale ani lžíci nevzala do úst,“ vylíčil nešťastně domácí situaci.

Kost a kůže

Krampolová je tak po týdnu opět v péči lékařů. V kapačkách jí dodávají do těla to, co by normálně získala jídlem. Jen neleží v tuniské, ale pražské nemocnici. Je strašně vyhublá a pochopitelně zesláblá. „Fakt nevím, co dál. Nosím jí ovoce, ptám se, nač má chuť. Nikdo přece nechce, aby se přejídala, ale nejíst vůbec nic je šílené. Ani jsem o tom nikdy neslyšel,“ dodává zdrceně Krampol.

Hana Krampolová: O léčení a o tom, jak to má s alkoholem!

Video
Video se připravuje ...

Hana Krampolová: O léčení a o tom, jak to má s alkoholem! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
103 fotografií