Hudebník se tak v rámci Rub a líc Tour 2019 vrátil na pódia po půlroční pauze se zbrusu novými hity, které během té doby společně připravili.

„Nahoru dolů ... Tak bych za naši kapelu popsal poslední půl rok. Nebudu lhát, ale opravdu nastaly chvíle, kdy jsem si říkal, jestli se to, co se děje, neděje právě proto, že moje cesta se má ubírat jiným směrem. Jsem tak trošku dítě štěstěny, dostalo se mi druhé šance, abych všechno začal dělat jinak, než tomu bylo doposud,“ napsal Sebastian na svůj instagram.

Zpěvák Sebastian má za sebou koncert v Brně a v pražském klubu, kam ho přišel podpořit i zpěvák Xindl X, který si s ním zazpíval píseň Náhradní díly.

Momentálně dodělává svou druhou desku a chystá se na festivalovou sezónu, kde nabídne oblíbené hity Toulavá, Záchranný bod, ale i nejnovější píseň Rub a líc, která se jako aktuální singl dostala do rádií teprve před několika dny. Fanoušci se mohou těšit i na nový singl Milion a milostný duet Dva blázni, které Sebastian představí v následujících týdnech.

Fotogalerie
10 fotografií