Hanka se ovšem nevrací na Novu, jak by se mohlo na první pohled zdát. Místo toho míří na konkurenční stanici Prima, kde se bude nově objevovat coby reportérka ve Sport Star. Ten moderují Roman Šebrle (44), Petr Vágner (41) či Andrea Košťálová. O novém kšeftu Mašlíkové (po svatbě Reinders) první informoval primácký pořad Top Star. „Nastoupila jsem na pozici reportérky do pořadu Sport Star," potvrdila posléze i ona sama.

Podle všeho by měla začít rovnou reportáží ze zápasu MMA, což je sport, kterému se věnuje její manžel André Reinders (37), s nímž má syna Andrease (1,5). „Teším se moc! Mám ráda nové výzvy a ráda se učím novým věcem. Jako reportérka jsem už pracovala v předchozím zaměstnání, takže nějaké zkušenosti mám a další nové věci se naučím, doufám," prozradila nadšená blondýnka pro FTV Prima.

Co se týče péče o synka, sexbomba už má vše promyšlené. „Prozatím budu dělat jen jednu reportáž týdně, právě proto, abych neodcházela často nebo na dlouho od syna. Když budu natáčet, tak je v těch nejlepších rukou u mých rodičů nebo s manželem," dodala Hanka, která má jistě radost, že se opět vrací do práce.

Vždyť nucenou pauzu od práce v televizi odstartovala již loni v srpnu, kdy spolu s kolegou Petrem Říbalem náhle skončili coby moderátorská dvojice pořadu Snídaně s Novou. „Je to rozhodnutí vedení a já ho respektuji,“ řekla tehdy Blesku s tím, že její odchod nebyl dobrovolný.   

VIDEO: Ještě před vyhazovem měla Hanka měsíční pauzu ve vysílání! Co řekla na adresu kolegy Říbala, který za to mohl?

Video
Video se připravuje ...

Mašlíková po měsíčním distancu na Nově: Co řekla o průšviháři Říbalovi? David Turek, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
31 fotografií