Krásná Issová se na plátnech kin objevila naposledy v roli Olinky ve ztřeštěné komedii Filipa Renče (52) a Haliny Pawlowské (62) Zoufalé ženy dělají zoufalé věci. Její postava tam zažila mnoho komediálních situací a vystřídala dokonce i několik účesů, z nichž nejšílenější bylo rozhodně legračně velké kudrnaté afro.

Diváci ji však vždycky nejraději vídali s jejími skutečnými vlasy, což většinou byly působivé, dlouhé kadeře, anebo roztomilé vlnky. Ano, byly. Minulý čas je na místě, jelikož u ní teď došlo k drastické změně. S novým rokem se rozhodla i pro nový účes, zašla do kadeřnictví - a odcházela z něj plna entuziasmu a se slušivým, naprosto rovným sestřihem.

A ruku na srdce, byť ty lokny ke Kláře vždycky patřily, v hladkém mikádu akorát po ramena neuvěřitelným způsobem omládla. Působí teď skoro jako holčička! A nebála se ani zaexperimentovat, a díky tomu má nyní hravou ofinku. I ta se k jejímu typu obličeje dokonale hodí.

„New Year, New Me. Šmik Šmik Chic Chic. Cítím se v novém účesu báječně,“ libovala si na Instagramu a ke snímku neopomněla připojit ani nadšený hashtag „happyKlára“. Její followeři se nadšeně shodují, že jí tahle novinka rozhodně prospěla a že vypadá jako teenagerka. Na společenských akcích se Issová dosud vždy objevovala s romantickým drdůlkem, takže se můžeme jen těšit, s čím se na veřejnosti ukáže nyní. Zůstane u téhle elegantní verze svého nového účesu?

VIDEO: Klára Issová: Během natáčení přestane existovat partnerský život

Video
Video se připravuje ...

Klára Issová: Během natáčení přestane existovat partnerský život Adam Balažovič/bpž

Fotogalerie
38 fotografií