Monika má pro cizince slabost. Dlouho žila s Američanem, pak pár měsíců se Slovákem a nyní je zamilovaná do Uzbeka. Ve čtvrtek viděla poprvé svou lásku Makhmuda Muradova bojovat v ringu.

„Už ze středy na čtvrtek jsem nemohla spát. Dolehl na mě strach. Tento sport je strašně náročný, těžký a nebezpečný. Pro mě je to v životě něco úplně nového. Bude těžké vidět při takovém zápase člověka, kterého miluji a mám s ním vztah. Jako jeho přítelkyně budu průběh prožívat úplně jinak, než kdyby šlo jen o kamaráda. Bude to v tomhle ohledu moje premiéra,“ svěřila se Extra.cz před zápasem Bagárová.

Když Makhmud vyhrál, tak mu Monika přes Instagram poslala srdíčko a on jí po zápase poděkoval. Je zřejmé, že je to láska jako trám. „Je to s ním strašně hezké. Přála bych si, aby to bylo už napořád. Oba už máme věk na to být dospělí,“ dodává kráska.

VIDEO: Vyřazená Monika Bagárová v šoku: Ve StarDance se vrátí na parket!

Video
Video se připravuje ...

Vyřazená Monika Bagárová v šoku: Ve StarDance se vrátí na parket! Tereza Kühnelová

Fotogalerie
22 fotografií

 

 

Už ze středy na čtvrtek jsem nemohla spát. Dolehl na mě strach. Tento sport je strašně náročný, těžký a nebezpečný. Pro mě je to v životě něco úplně nového. Bude těžké vidět při takovém zápase člověka, kterého miluji a mám s ním vztah. Jako jeho přítelkyně budu průběh prožívat úplně jinak, než kdyby šlo jen o kamaráda. Bude to v tomhle ohledu moje premiéra.

Zdroj: https://www.extra.cz/monika-bagarova-slova-plna-lasky-o-zapasnikovi-makhmudovi-naznacila-i-vdavky