Matematik měl letos o Vánocích dost napilno. Ještě tři dny před svátky sice se svou nejnovější láskou Liliou Khousnoutdinovou(30) a jejich sedmiměsíční dcerou Isabelou přebýval v poušti, na Štědrý den už byl ale zpátky v Česku a kromě nejmladší holčičky mu dělaly společnost i jeho tři starší děti. 

„Ať jsou naše děti šťastné. Přeji všem krásné a magické Vánoce," chlubil se Karel na sociální síti důkazem rodinné idylky. Na snímku drží Isabelku a vedle sebe má starší dcery, v podstatě již mladé slečny Amálii a Viktorii, z prvního manželství s paní Michaelou. Nechyběl přitom ani syn Karel Yanis (3), kterého zplodil se zatím stále současnou manželkou Mariem Mhadhbi (34). Tu si vzal za manželku v roce 2015 a ještě nedávno se tvářili jako dvě hrdličky. Teď se jejich vztah ale hroutí a podle všeho mají před rozvodem.

Ostatně o tom svědčí i fakt, že brunetka původem z Tunisu nebyla na rodinné sešlosti přítomná. Jak zachytili i paparazzi, Mariem svému choti pouze přivedla jejich syna, chvíli se s nimi a dalšími Janečkovými potomky a dokonce i s jeho exmanželkou Michaelou procházela po ulici, přičemž nasadila dost nepříjemný výraz. Zřejmě nebyla z takového setkání moc nadšená. Nakonec rychlým krokem odešla sama na hotel.

Skoro to vypadalo, jako by se hlavně chtěla za každou cenu vyhnout Lilii, která se u Janečkových dveřích rovněž mihla a nějaký čas očividně trávila s jeho staršími dcerami (pouze s Karlem Yanisem, kterého má s Mariem, ne). Je jasné, že nemá zájem se scházet se ženou, která její donedávna spokojené manželství narušila.

I když Karel je známý tím, že vyznává mnohoženství, Mariem zřejmě přece jen tak tolerantní není, a nebyla tak nadšená z toho, že si její muž před rokem a půl našel novou múzu a v Bhútánu ji pojal za manželku díky rituálnímu obřadu. Zplodili také dceru a od jejího narození je miliardář stále častěji viděn po boku právě své kněžky lásky. 

VIDEO: Takhle Janeček ještě nedávno laškoval s manželkou Mariem!

Video
Video se připravuje ...

Karel Janeček po návratu k manželce: Demonstroval svoji lásku! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
58 fotografií