Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jiřina Bohdalová: Nafotila se s hvězdami Stardance a sexy playmate! Proč?

/
  • Kalendář Alzheimer Home 2019
    20. prosince 2018 ● 05:20

    Herečka Jiřina Bohdalová (87) má velký soucit s pacienty trpícími Alzheimerovou chorobou, a tak se stala patronkou centra Alzeheimer Home, kde tito lidé žijí. Na křest charitativního kalendáře dorazila, i když má zraněnou nohu, a při té příležitosti se setkala i s bývalým manželem Břetislavem Stašem (90)! Kdo všechno se kromě ní v kalendáři se seniory objevil?

  • 1.

    Antonín Habarta a Jiřina Bohdalová

    Pan Antonín pracoval jako instalatér. S manželkou mají tři děti a nyní ještě tři vnoučata a jedno pravnouče. Pan Antonín je velmi vzdělaný a zábavný člověk, který má rád kreslení, starou Prahu a hlavně Hradčany. Pan Antonín měl tu čest trávit čas s naší nejznámější českou herečkou, významnou vypravěčkou dětských pohádek, ikonou české divadelní scény a v neposlední řadě milou patronkou Alzheimer Home, s paní Jiřinou Bohdalovou.

    Kalendář Alzheimer Home 2019
    Autor: Nikola Bílková

  • 2.

    Alena Bakešová a Fantom Opery - Marian Vojtko

    Paní Alenka je akademická malířka. Má mnoho koníčků – je vášnivá čtenářka, má ráda přírodu a zvířata. Dříve velmi ráda sbírala kameny, cestovala a pečovala o květiny. Paní Alenka vyrazila na muzikál Fantom Opery, měla tak tu čest poznat slovenského tenorového operního a muzikálového zpěváka Mariana Vojtka, který dlouhodobě působí v České republice.

    Kalendář Alzheimer Home 2019
    Autor: Nikola Bílková

  • 3.

    Věra Steinkeová a Michal David

    Paní Věra je milující, pečující žena, která vychovala dva syny a 10 let se starala o nemocného manžela. Vždy byla klidná, vlídná, láskyplná a to jí zůstalo dosud. Paní Věra se setkala s Michalem Davidem, který je stálicí v českém showbyznysu již 40 let, a tak se jednoznačně řadí k legendám naší hudební populární scény. Za svou práci převzal 28. 10. 2018 státní vyznamenání z rukou prezidenta republiky. Celé setkání bylo milé, přátelské a při odjezdu jsme si broukali jeho známé písně.

    Kalendář Alzheimer Home 2019
    Autor: Nikola Bílková

  • 4.

    Dvojčata Aloisie a Antonie a dvojčata Karolína a Kristýna Plíškovy

    Dvojčata Aloisie a Antonie jsou jednovaječná, a velice si podobná dvojčata. Jsou nejstaršími klientkami AH Modřany, v listopadu oslavily 101. narozeniny. Jsou to neskutečně příjemné dámy, které nás stále baví svým pozitivním přístupem k životu a smyslem pro humor. Zajímají se o módu a účastní se rády všech aktivit, hlavně rehabilitačního cvičení. Do kalendáře se fotily s úspěšnými tenistkami Karolínou a Kristýnou Plíškovými. Mezi oběma dvojčaty, které od sebe dělí 75 let, přeskočily velké sympatie. Vzniklo tak krásné přátelství a Karolína s Kristýnou obě dámy nyní v domově pravidelně navštěvují a při každé návštěvě si dohromady mají co říct.

    Kalendář Alzheimer Home 2019
    Autor: Nikola Bílková

  • 5.

    Václav Kumpošt a Jakub Vágner

    Pan Václav je samotář. Pracoval jako stavitel bytových domů. Jeho velkým koníčkem je četba a práce na notebooku. Měl možnost se setkat s Jakubem Vágnerem, mezinárodně uznáváným profesionálním sportovním rybářem, který už ve svých sedmnácti letech natočil první rybářský film o lovu sumců. Jako první Čech začal mediálně propagovat sportovní rybolov, a to metodu Chyť a pusť, kdy jsou sladkovodní ryby vráceny zpět do vody s cílem udržet původní a nenahraditelný genofond. Ze svého dobrodružného života nám měl rozhodně co vyprávět. A pan Václav si toto zajímavé setkání opravdu užil.

    Kalendář Alzheimer Home 2019
    Autor: Nikola Bílková

  • 6.

    Hana Marková a Eva Perkausová a Roman Šebrle

    Paní Hanička zasvětila velkou část svého života péčí o předčasně narozené děti, zavedla v nemocnici Ostrov n./O. a posléze i v celé republice ,,něžné” porody za účasti otců. Posledních dvacet let svého aktivního života zasvětila vybudování rodinného zdravotnického zařízení Monada, první soukromé kliniky komplexní rehabilitace MUDr. Jiřího Marka v Praze. Společně jsme vyrazili do hlavních televizních zpráv FTV Prima. Společnost nám dělala krásná modelka, herečka a moderátorka Eva Perkausová a bývalý český atletický vícebojař a olympijský vítěz v desetiboji z roku 2004 Roman Šebrle.

    Kalendář Alzheimer Home 2019
    Autor: Nikola Bílková

  • 7.

    Pavla Fejtková a Sabina Laurinová (Modrý kód)

    Paní Pavla učila informatiku na Matematicko-fyzikální fakultě UK a v druhé části života pomáhala manželovi v jeho náročné práci architekta s vedením jeho ateliéru. S paní Pavlou jsme se vydali do prostředí nemocnice, ale tentokrát na natáčení seriálu Modrý kód, kde se nás ujala krásná a vždy usměvavá Sabina Laurinová. Když jsme se vrátili zpět do našeho domova, byla paní doktorka plná dojmů, úsměvů a dobré nálady.

    Kalendář Alzheimer Home 2019
    Autor: Nikola Bílková

  • 8.

    Jan Hruška a Heidi Janků

    Pan Jan je milující, pečující manžel a otec. S manželkou spolu prožili celý život a vychovali syna Jana, úspěšného vedoucího pracovníka v textilním průmyslu a výzkumném ústavu. Svůj den strávil s milou českou zpěvačkou, moderátorkou a muzikálovou herečkou Heidi Janků. Bylo krásné vidět, jak oba rozdávali úsměvy na všechny strany.

    Kalendář Alzheimer Home 2019
    Autor: Nikola Bílková

  • 9.

    Marie Juřičková a Libor Bouček

    Paní Maruška je herečkou plzeňské operety. Její manžel František byl rozhlasový režisér. Má dvě děti – Lucku a Tomáše, kteří jsou také herci. Jejím velkým koníčkem bylo houbaření. Ráda chodí na procházky a sleduje TV. Jeden den strávila v rádiu na Evropě 2, kde byla ve svém živlu. Užívala si společnost českého známého komentátora, dabéra a moderátorské ikony Libora Boučka. Marie a Libor tvořili skvělou profesionální dvojici.

    Kalendář Alzheimer Home 2019
    Autor: Nikola Bílková

  • 10.

    Vladimír Zimmerman a Partička (Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela a Michal Novotný

    Pan Vláďa hrál do 15 let hokej a fotbal. Pak bohužel přišel o otce a žil ve Zlíně s matkou a sestrou až do své plnoletosti. Vystudoval gymnázium s odborným zaměřením. Vystřídal mnoho oborů – stavby, kožedělný průmysl, byl prodavačem i bezpečnostním technikem na magistrátu. Stačil si dokonce zahrát v pár filmech. Po celý svůj život miluje bigbít. Svůj den plný smíchu strávil po boku největších českých bavičů Michala Suchánka, Richarda Genzera, Igora Chmely a Michala Novotného v populárním pořadu Partička.

    Kalendář Alzheimer Home 2019
    Autor: Nikola Bílková

  • 11.

    Pavel Svoboda a StarDance

    Pavel se narodil v Praze na Spořilově, kde prožil značnou část svého života. Vystudoval medicínu a stal se internistou. Téměř celý život pracoval v Praze, ale osud ho zavál i do mostecké nemocnice. Nyní se jako správný gentleman dostal na parket České televize do úspěšného tanečního pořadu StarDance, kde se cítil jako ryba ve vodě. Užíval si skvělou atmosféru galavečera plnými doušky!

    Kalendář Alzheimer Home 2019
    Autor: Nikola Bílková

  • 12.

    Stanislav Šedivý a fotbalové legendy

    Pan Standa byl pečující manžel své ženy Marie, má dvě děti a sedm vnoučat. Nyní si v Zátiší užívá svého důchodu, chodí na pravidelné procházky do kunratického parku a rád tráví čas na svém balkóně. Pan Standa je celý život velkým fanouškem fotbalu, takže mu udělalo největší radost setkání právě s českými fotbalovými legendami Pavlem Kukou, Antonínem Panenkou a Horstem Sieglem.

    Kalendář Alzheimer Home 2019
    Autor: Nikola Bílková

  • 13.

    Marie Stibůrková a Tvoje tvář má známý hlas

    Paní Marie vyrůstala na jihu Moravy. Po dokončení školy pracovala jako švadlena v Prostějově. Nejraději se však vždy starala o rodinu. Jako nejstarší z pěti dětí pomáhala s výchovou sourozenců. Po narození první dcery zůstala v domácnosti a věnovala se výchově tří dcer. Důchod si zpestřovala hlídáním šesti vnoučat. Paní Marie nahlédla do zákulisí TV NOVA a na pódium jedné z nejúspěšnějších televizních show Tvoje tvář má známý hlas, kde usedla jako čtvrtý porotce vedle hvězd Jakuba Koháka, Janka Ledeckého a Aleše Hámy.

    Kalendář Alzheimer Home 2019
    Autor: Nikola Bílková

     

     

     

     

     

     

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 6

pepicekpepa: Ta by sežrala i *** pod sebou.

(26. 12. 2018 07:08)

Actimel: Už je tolik VIP kalendářů, že nevím kdo je asi tak kupuje!!! Neznám nikoho v okolí kdo by takovou věc pořídil . Nevěřím, že ti, kdož se s nimi fotili z toho cokoliv mají

(20. 12. 2018 08:33)

dragomira: Protože je krkna nenažrana, asi byl raut

(20. 12. 2018 08:18)

jonn: Kráva jedna stará furt se někam cpe.Určitě tam bylo něco zadarmo.

(20. 12. 2018 06:48)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy