Jako nejkrásnější dárek pod stromeček si Michaela Maurerová nadělí své třetí dítě. A porod ji čeká již brzy.

Do pár dní (možná hodin) bych měla porodit. Cítím se jako vorvaň před maturitou, napnutá jako kšanda. Připravená sice jsem, ale vůbec netuším, jakou otázku si vylosuju a jestli mě náhodou „zkoušející” nepřekvapí,“ popsala své pocity herečka, která v předchozím těhotenství čekala dvojčata Josífka a Magdalenku.

V posledním měsíci jiného stavu Míša také shrnula bilanci svých problémů. „Mám o 18 kg víc, z nervozity furt jím, ale jako pořád, pálí mě ukrutně žáha a pohodlnou polohu na spaní, ležení i sezení si hledám minimálně 30 minut,“ svěřila se s tím, že se celá rodina na miminko ale velmi těší. Jen Maurerová se navíc i bojí.

„Tatínek dítěte chodí spát už radši skoro oblečený a při každém mém vzdychnutí už startuje auto. Dvojčata každé ráno utíkají do ložnice, aby se přesvědčila, že tam ještě jsem. Miluju je všechny. Jdu se ještě pořádně najíst a dočíst rozečtenou knížku, protože 10, 9, 8, 7, 6, 5…,“ odpočítala herečka poslední minuty, než skutečně s přítelem vyrazí do porodnice.

VIDEO: Podruhé těhotná Míša Maurerová má v 7. měsíci 10 kilo nahoře! Už si sama nezaváže boty

Video
Video se připravuje ...

Podruhé těhotná Míša Maurerová má v 7. měsíci 10 kilo nahoře! Už si sama nezaváže boty Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
36 fotografií