Berenika na sociální síti zveřejnila snímek svého krku s drobným tmavším místem. Vzhledem k tomu, že fotku ani neopatřila popiskem a připojila k ní jen srdíčko, začali se její fanoušci i kritici v komentářích okamžitě dohadovat, co vlastně herečka na svém těle ukazuje.

Někdo hádal kousnutí od kobry či čtyřzubého upíra, spálení kulmou či dokonce neštovice, ovšem jasně převládal názor, že se jedná o modřinku způsobenou intenzivním líbáním. „Jasný cucflek,“ napsal například jeden muž a naopak dáma se zase podivovala: „Jé, cucflek! To se ještě dělá?“ Někoho pak vítězka čtvrté řady Tváře zase pořádně vytočila. „Přestávám sledovat, naprostá zoufalost, kdyby ti bylo 15, možná,“ zlobila se jedna fanynka Kohoutové.

Korunu všemu nasadil její kolega Václav Noid Bárta (38), když si začal dělat legraci, že cucflek je jeho práce. „Promiň, to jsem nechtěl,“ vtipkoval, i když o něm všichni ví, že je spíše na černovlásky. Kromě toho i představitelka Denisy v Ordinaci v růžové zahradě 2 je zadaná s někým jiným, oči má totiž jen pro mladšího Kryštofa Kubína.

Právě ten by tak byl žhavým kandidátem na autora cucfleku na jejím krku. Jenže ve skutečnosti se totiž nejedná o důkaz lásky a vášně, ale o znaménka krásy. „Je to samozřejmě SOUHVĚZDÍ PIH!“ vyjasnila všem Berenika, která se za pihy zřejmě nestydí. Proč se s nimi ale najednou tak vychvaluje, už neprozradila.

VIDEO: Berenika Kohoutová: Piercing jsem musela sundat, chystám nové tetování!

Video
Video se připravuje ...

Berenika Kohoutová: Piercing jsem musela sundat, chystám nové tetování! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
47 fotografií