Zpěvačka, která vystupovala v muzikálu Ples upíru a nyní září i ve Fantomovi Opery, je dochvilná. Na focení proto dorazila o deset minut dříve v doprovodu své maminky Šárky (49). A protože ji baví líčení, dorazila už s vlastním make-upem.

Přesto ji vizážistka ještě doupravila – trvalo to celkem asi půlhodinku. „V divadle se líčím sama, a tak mít vizážistku je příjemná změna. Ale já se sama maluji ráda, mám to jako koníčka,“ přiznala. „A také focení mám moc ráda, a tak jsem si to užívala. Nejvíce času nám zabraly vlasy, kterých mám hodně a nesnadno se upravují,“ vyprávěla Natálka. Její maminka na vše dohlížela a kontrolovala, aby jí něco při focení nevykouklo. O fotky pro Blesk tv Magazín plný krásných českých celebrit se postaral fotograf Jan Tůma, make-up měla na starosti Marta Šantorová, styling: Karel Dominic s využitím Stix/H&M, Marks & Spencer, F&F, Imtimissimi, Calzedonie, C&A a Lindex.

VIDEO: Natálie Grossová nazpívala Vánoční: Hit, který si budete broukat celé svátky!

Video
Video se připravuje ...

Natálie Grossová nazpívala Vánoční: Hit, který si budete broukat celé svátky! GoJa

A jak se vlastně cítila lépe – jako příslušnice pekla, nebo nebe? „Určitě jako andílek, ale i kostým čertice je mi blízký. Dokážu se vcítit do obou rolí,“ přiznala nám studentka pražské konzervatoře a dcera zesnulého premiéra Stanislava Grosse (†45).

ČTĚTE V PÁTEK V BLESK TV MAGAZÍNU

5394105:gallery:true:true

Fotogalerie
32 fotografií