Vše se ale naštěstí odehrálo jen v rámci děje seriálu Modrý kód, kde Natálka dostala roli youtuberky, která s kamarádkou točí video na střeše vlaku. „Natáčení bylo skvělé. Streamovaly jsme z vagónu a selfie tyčí jsme se dotkly proudu, takže nás to uhodilo a spadly jsme dolů. Pád za nás ale zvládly kaskadérky,“ prozradila Grossová, která by prý nikdy nic podobného nedělala.

V seriálu si ale roli pacientky vyzkoušela ráda. „První natáčecí den jsem hodně mluvila, takže to bylo celkem těžké na naučení textu, a druhý den jsem zase celý den jen ležela na posteli, měla jsem dýchací trubici, vlastně to bylo taky náročné,“ vysvětlovala představitelka baletky Meg z muzikálu Fantom Opery.

Dcera zesnulého expremiéra Grosse byla hlavně ráda, že nemusela v Modrém kódu nikomu dávat první pomoc. Ani ve skutečnosti ji to prý totiž nepotkalo. „Díky bohu jsem první pomoc zatím nikomu dávat nemusela. Ale kdyby k něčemu došlo, tak se budu snažit co nejvíc pomoct a zavolám někoho dospělého,“ říká Natálka.

Ta už ale se záchranou životů tak trochu zkušenost má. Letos v létě totiž byla u toho, když její kmotr, producent František Janeček (74) prodělal infarkt a zkolaboval. Právě ona mu s maminkou Šárkou přivolávala pomoc.

Jak si vedla coby pacientka v Modrém kódu, se můžete přesvědčit už dnes večer od 20:15 na Primě.

 

VIDEO: Natálie Grossová v Modrém kódu: Drsné zranění a hrubé řeči o tátovi!

Video
Video se připravuje ...

Natálie Grossová v Modrém kódu: Drsné zranění a hrubé řeči o tátovi! 


 

Fotogalerie
57 fotografií