„Lidi se mě často ptají, jestli prej nehraju v Ordinaci. Romanovi zase často říkají, že prej hezky zpívá… Tak nevím, vy tam tu podobu taky vidíte? Jsme si fakt jako vejce vejci?“ napsal populární zpěvák a textař k fotce, kde stojí vedle herce Romana Štabrňáka. A je pravda, že na první pohled mají oba dva mladí muži dost podobné rysy. Oba jsou ramenatí, s vysokým čelem a s přátelským obličejem, a kdyby si Štabrňák nechal narůst vousy a ozdobil se několika tetováními, byli by k nerozeznání.

Pod příspěvkem se našla celá řada jeho fanoušků, která kajícně připustila, že se nechala jejich matoucím vzhledem poplést. „Taky jsem se spletla. V nějakém filmu. Říkám manželovi ty vo*e, to je Xindl. Tak jsme se dohadovali a nakonec na ČSFD jsme si to vygooglili – a on to byl Roman. Pak si ze mě dělal manžel srandu, že jsem Xindlova fanynka a ani ho nepoznám,“ přiznala jedna, zatímco další se podivuje, zda přece jenom nejsou příbuzní.

Své zkušenosti s jejich vzájemnou podobou má i Štabrňák sám. „Ze začátku si mě občas lidi pletli s Xindlem X a nakonec si začali chodit i pro podpisy,“ postěžoval si v březnovém rozhovoru pro časopis Aha naoko, vzápětí ale dodal, že tuhle nechtěnou popularitu bral s nadhledem a hlavně s humorem. „Musím přiznat, že jsem se jednou jako on i podepsal. Fanynka byla šťastná a já byl rád, že jsem jí mohl způsobit trochu radosti. A kdyby byl někdy nemocný, tak bych za něj vzal i koncert na playback. A nikdo by to nepoznal.

Fotogalerie
9 fotografií