Miro Šmajda se proslavil nejenom skřehotavým zpěvem v SuperStar, ale i blonďatým hárem, kterého se dlouho nechtěl vzdát.

„Trvalo dlouho, než jsem se ostříhal, protože jsme si myslel, že dlouhé vlasy jsou moje značka. Ale jednoho dne jsem to udělal a zjistil, že ráno nemusím o dvě hodiny dřív vstávat, abych nějak vypadal,“ směje se Miro.

Vegan

Slovenský muzikant je zapřísáhlý vegan. „Deset a půl roku jsem vegan, z 80 % syrová strava. Motivovaný být sám důkazem, že člověk může být zdravý, mít stabilní svalovou hmotu a kondici i bez masa, mléčných výrobků a mouky. Kašlete na konvence, kašlete na to, co vám říká společnost, že je správně. Hledejte vlastní cesty, experimentujte."

Pekáč buchet

Vyrýsovaná postava, kterou se Miro pyšní, prý není zásluhou několika hodin trávených dřinou v posilovně, ale právě stravou. Ale zbytek těla je zásluhou činek a rázně popírá možné užívání steroidů. „Proboha živého, já mám strašně rád to, co mi ten nahoře dal. Zdraví a svoji plodnost. Mám »ho« velmi rád na to, abych si používáním steroidů přivodil impotenci a jiné blbosti.“ 

Přítelkyně

Letos na jaře se fešák pochlubil přítelkyní Kačenkou. "Cestovali jsme spolu šest týdnů po Asii a Kačenka je nejenom skvělý parťák, ale stejný blázen jako já. Úplně stejně to cítí. Jak říká, jsme ve fázi scházení a já to respektuji."

Walda Gang

Před časem Miro v kapele Walda Gang nahradil nemocného zpěváka Vláďu Šafránka. Ten bohužel své těžké nemoci letos v létě podlehl. „Jenom těžko hledám slova… Odešel kolega, legenda, člen rodiny, skvělý zpěvák a jeden z nejlepších lidí, jaké jsem měl možnost v hudební sféře poznat – Vláďa Šafránek. Doufám, že se máš fajn v rockovém nebi, brácho,“ napsal zdrcený Šmajda na Instagram.

VIDEO: Vegan Miro Šmajda ze SuperStar: Ukázal novou přítelkyni!

Video
Video se připravuje ...

Vegan Miro Šmajda ze SuperStar: Ukázal novou přítelkyni! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
36 fotografií