V životě už si stihla protrpět svoje. Samotu po manželově odchodu, deprese, ale i závislost na alkoholu. Šest týdnů před Vánocemi 2016 si navíc smrt přišla i pro maminku Alenu, která už byla delší dobu vážně nemocná.

Láska až za hrob

„Udělala chyby, já asi taky, ale přesto všechno jsem se cítila jako milované dítě až do jejího posledního dechu. A já jsem ji taky milovala a ctila a naštěstí jsem jí to řekla a dala najevo,“ popsala jejich vztah hvězda filmů Sestřičky či Domácí péče.

Ačkoli se v dětství s maminkou příliš neviděla, kvůli práci ve směnném provozu na dráze dceru na celý týden odkládala do internátů, měly spolu velmi silný vztah. Ale až teď herečka promluvila o dalším přičině jejich sblížení.

Rodila šestkrát

„Vážila jsem si jí, protože měla nesmírně těžký život, ale zůstala silná. Byla třikrát vdaná a v každém manželství jí první dítě umřelo. Šestkrát rodila, ale měla jen tři děti,“ prozradila herečka v rozhovoru pro magazín OnaDnes, že přišla během života o tři sourozence.

„A stejně tak obdivuhodné bylo, že si vybrala chlapy, kteří dokázali milovat děti, které nebyly jejich,“ dodala Mihulová s tím, že má sama jiného tatínka než její starší sestra Dana a mladší bratr.

Vánoční Blesk TV magazín v prodeji už v pátek!
Autor: Blesk

Fotogalerie
15 fotografií