Dalibor Janda slavil manželčiny 60. narozeniny na akci, kde se mimo jiné konal myslivecký bál. A jak už bývá zvykem, k tomuto plesu patří tombola s úlovky, jako jsou bažanti, srnky nebo kanec. Zpěvák se náhodou k tombole přimotal, vyfotil se s ní a snímkem se pochlubil na sociální síti.

„Ahoj přátelé, fanoušci a kamarádi. Právě jsem se vrátil z honu. Co střela, to zásah. Tak vám zasílám ukázku. Dalibor," připsal k fotce. Ale to, co následovalo, se proměnilo v černou noční můru. Někteří zašli tak daleko, že ho nazvali vrahem! A další urážky na sebe nenechaly čekat.

„To jste vážně takový lidský odpad, že se chlubíte něčím takovým? Pochlubte se, až život někomu zachráníte... za tohle bych vás taky nejraději odstřelila!

Bože, ty jsi lůzr! Strašnej frajer, když postřílíš tolik zvířat. Bezmozek. Škoda, že nemáte v hlavě alespoň tolik, co máte mezi nohama. Škoda, že někdo netrefil Vás," čertí se další pisatel.

A to je jen procento vulgárních příspěvků, které se pod fotkou spustily jako lavina, a je až s podivem, že Janda fotku smazal až po dlouhých hodinách. Opravdu nechutný příspěvek je od jistého Juraje: „Minimálně po smrti vašeho syna jsem myslel, že k smrti budete mít jiný vztah." Zpěvákův syn Dalibor (✝21) totiž ukončil v roce 2003 svůj život skokem z Nuselského mostu.

Jen málo z píšících pochopilo, že jde o tombolu a že Dalibor s ní měl pramálo společného... A že šlo o nadsázku, jak Blesku vysvětlil sám Janda.

Byla to jenom sranda. To snad nemůže myslet nikdo vážně. Já ani nemám na flintu papíry, nestřílím a za celých deset let jsem snědl jednoho bažanta,“ rozčiloval se Blesku. „Manželka a její matka slavila narozeniny a v restauraci, kam jsme to šli slavit, tak tam tohle viselo. A já jsem se u toho jenom vyfotil. Někteří lidi jsou fakt poblblí,“ dodal.

 VIDEO: Dcera Dalibora Jandy Jiřina křtila CD: Přišel i nemocný Vladimír Brabec!

Video
Video se připravuje ...

Dcera Dalibora Jandy Jiřina křtila CD: Přišel i nemocný Vladimír Brabec! Petr Soukup,Kristýna Léblová

Fotogalerie
18 fotografií