Nikdo netuší, jak si Pomeje zlomeninu pánve, de facto velmi silné kosti, způsobil. „Bylo mu to diagnostikované před měsícem a měsíc s tou bolestí trpěl. Dával si na to medikamenty, aby utišil bolest. Já tu diagnózu nevěděl. Doktoři mi řekli až teď s tím, že je to nezodpovědný pacient. Oni ho měsíc sháněli a on s nimi nekomunikoval. Je to romantický hrdina, který chce trpět,“ řekl rezignovaně Pásek v pátečním živém rozhovoru ve studiu Blesku. „Jirka je nezodpovědný hovado,“ dodal.

Video
Video se připravuje ...

Pomejemu vrátili desítky milionů! Jenže dluhů... Tahá ho z nich Pásek! Aleš Brunclík

Manželce Andree, která se s ním rozvádí, pak tvrdil, že se mu vrátila i rakovina, se kterou loni úspěšně bojoval - byť za cenu ztráty hlasivek. „Těžko si může někdo sám diagnostikovat rakovinu. Čeká ho řada vyšetření, doufám, že se to nepotvrdí,“ říká k tomu Pásek, který prý nic bližšího neví. „Jsou ti intimní věci, doktoři z Vojenské nemocnice nás prosili, abychom to nešířili, a až se budou vědět kompletní diagnózy, obraťte se na tiskové oddělení nemocnice,“ krčí rameny.

Opravil si ale názor na Andreu, které měl za zlé, že se chce s Jiřím rozvést. „Po tom rozchodu jsem byl na Andreu neskutečně naštvanej, řekl bych i horší slovo, ale musím uznat, že za těch půl roku, co se o něj starám, jsem se jí musel v duchu omluvit. Nedokážu si představit, jak by se ona matka samoživitelka měla starat ještě o něj,“ uznává.

VIDEO: Pomejeho mecenáš Pásek: Jak je na tom Jiří aktuálně? Donutí ho k léčbě?

Video
Video se připravuje ...

Pomejeho mecenáš Pásek: Jak je na tom Jiří aktuálně? Donutí ho k léčbě? Aleš Brunclík, David Turek

Fotogalerie
85 fotografií