Zamilované doteky, smyslné líbání a objímání. Jedna z nejkrásnějších Češek je sice už dva roky oficiálně bez partnera, na dovolené v Mexiku se ale více než jen láskyplně tulila k atraktivnímu mladíkovi.

Jiskry, které mezi nimi lítaly, div že nepodpálily celý, převážně ze dřeva zbudovaný, luxusní resort . Neznámý playboy se na bělostné karibské pláži od topmodelky nemohl odtrhnout a žádostivě jí laskal i zadeček.

Rozhodně se k ní tak nechoval jenom jako ke kamarádce, naopak si ji po pláži v jejím oblíbeném letovisku Tulum vodil jako novou přítelkyni. O jeho totožnosti ale Petra nezveřejnila zhola nic...

Smůla na chlapy

Světově proslulá manekýnka nemůže po tragické smrti snoubence fotografa Simona Atleeho (†33), kterého smetla v roce 2004 ničivá vlna Tsunami v exotickém Thajsku, stále najít toho pravého. Špatně dopadl v roce 2007 její dvouletý vztah se zpěvákem Jamesem Bluntem (44), nevydařil se ani románek s hollywoodským hercem Seanem Pennem. Nedopadl ani nadějný vztah s premiérem Haiti Laurentem Lamothem, s nímž modelka plánovala i založit rodinu a nosila od něj snubní prstýnek.

Poslední dva roky si léčila zlomené srdce z mileneckého krachu s americkým podnikatelem, jehož jméno nikdy neprozradila. Najde konečně štěstí v tomhle pokusu?!

Fotogalerie
86 fotografií