Je moc hezké vědět, že se i prostřednictvím seznamek, kde lidé většinou hledají spíše jen flirt nebo rychlý sex, dá nalézt skutečná láska. Nikol Moravcová (ano, ačkoliv se stala vdanou paní, si nechala své jméno) je toho však přímým důkazem. A jako správná novomanželka zásobuje sociální sítě romantickými výlevy, a to i přesto, že na téměř žádné fotce není její Karol pořádně vidět. Možná je to záměr a někdejší modelka a moderátorka se snaží svého partnera jen uchránit velkému, zlému světu médií, ale spíše to bude tím, že na většině snímků je Karol zachycený jen z profilu a Nikol je na něm přilepená. Skoro doslova.

Na Instagramu se Nikol vyjádřila k neustálým dotazům, jestli se pro ni po svatbě něco nějakým zásadním způsobem změnilo. „Co by se mělo změnit? Je pravdou, že nás to náročný období mnohem víc spojilo a že jsme si ‚o vela‘ blíž než před svatbou, ale to je to, co chtějí slyšet?“ podivuje se Nikol u fotky, na které líbá svého pana Božského, a připustila, že se kolem nich nacházejí i tací, kteří jim nevěří. „V našem okolí je hodně skeptiků, pragmatiků, negativců, a já vám něco řeknu. Tohohle chlapa jsem si vzala proto, že s ním chci strávit zbytek života, a je mi jasný, že to nebude vždycky jen v dobrém, ale i ve zlém se můžeme na sebe spolehnout a budeme se snažit vše společně překonat,“ pokračuje.

Zároveň však přiznává, že i když sedí na růžovém obláčku zamilovanosti (se svým manželem není dohromady ještě ani dva roky…), uvědomuje si, že se jejich poměr bude vyvíjet. „Jasný, nebude to vždycky jednoduchý, ale s tím do sňatku ani žádného vztahu přece nejdete. Manželství je vyšší level vztahu a musí se na něm pracovat. Zároveň tím dáváte okolí najevo, že do toho boje dobrovolně jdete a já tímto postem chci demonstrativně všem škarohlídům ukázat, že já se bojovat nebojím! Za lásku a za budoucnost!“ ukončila bojovně svůj příspěvek. Je to málem až úsměvné. Přece jenom je se svým Karolem teprve krátce a zase ještě tolik neví, o čem vlastně mluví...

Video
Video se připravuje ...

Zlobivá Nikol Moravcová na sebe práskla, že hazardovala se životem v nelegálních závodech Igor Březina / BPŽ

Fotogalerie
24 fotografií