Přestřelka začala, když hokejista na svém Facebooku zveřejnil tajemně působící vzkaz. „Ani miliony dolarů v NHL nestojí za to, aby tihle dva byli nešťastní a bez obou rodičů," připsal k fotografii sebe a svých synů Adama (3) a Matyáše (6).

„Slíbil jsem jim, že Montreal je v zámoří můj poslední klub. Teď je čas na návrat domů," okomentoval Plekaneczvrat ve své kariéře a naznačil, že jeho další cesta směřuje zpět do České republiky, zvláště proto, aby mohl být nablízku dětem.

Jenže netrvalo dlouho a jeho manželka, s níž se právě rozvádí, mu oplatila stejnou mincí. Využila svých sociálních sítí k tomu, aby předvedla, že svůj čas i ona věnuje především potomkům. „Malovací kavárna," napsala stručně k fotkám, na nichž si s chlapečky hraje a nechává si od nich pomalovat obličej. Ona i mladší Adámek tak mají barevné šmouhy snad i za ušima.

„Užívej života každý den," doplnila ještě anglicky v hashtazích. Právě angličtinu Vondráčková v poslední době začíná využívat víc a víc. Očividně chce zůstat v Kanadě, kde nejen natáčí už druhý film, ale kromě toho si zde našla i nové bydlení poté, co se spolu s dětmi odstěhovala z domu, který předtím obývali s Tomášem.

I chlapci už mají zázemí v Kanadě - chodí zde do školky a do školy. Ovšem změní to sportovcův odjezd a bude se muset zpěvačka nakonec zařídit jinak? To je zatím ve hvězdách.

VIDEO: Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá! FTV Prima

Fotogalerie
83 fotografií