Co v ní nesl Pomeje, není jasné. Troufáme si odhadnout, že sedm milionů korun to nebylo. Výprava jej v každém případě velmi vyčerpala. Jiří opět šel krokem značně nejistým, na zídce obchodu si musel odpočinout a ztrhané rysy v jeho tváři vypovídaly o velkém utrpení. Kolemjdoucí jen trnuli hrůzou, když se Jiří rychlostí stoletého starce rozhodl přejít rušnou silnici plnou náklaďáků a kamionů. Domů s námahou odvlekl tajemnou, těžkou krabici...

Sám producent si už delší dobu stěžuje na zhoršující se bolesti nohy. Co mu je, zatím nikdo přesně neví, o jeho zdraví, i to psychické, se jeho blízcí už bojí do té míry, že jej chtějí na léčení dopravit za každou cenu. I proti jeho vůli!

VIDEO: Zbědovaný Pomeje sotva chodí! Podívejte se, jakou námahu mu dělají schody!

Video
Video se připravuje ...

Zbědovaný Pomeje sotva chodí! Podívejte se, jakou námahu mu dělají schody! Marek Pátek

„Je za pět minut dvanáct, jestli už není po dvanácté,“ říká Pomejeho otec, který synovi shání léčebnu. Panuje ale obava, že Pomeje táhne ke dnu alkohol - přesně jak delší dobu tvrdí jeho rozvádějící se manželka Andrea. „Je to složitý. Když ho dáme třeba do Červeného Dvora, nebudou mu tam léčit nohu, která ho šíleně bolí – a nikdo neví, co s ní je. Když ho zase strčíme někam na ortopedii, kde mu budou dávat dohromady tu nohu, tak to nepřežije psychicky, bude mít absťák,“ dodává Pomejeho kamarád a mecenáš Pavel Pásek.

Fotogalerie
58 fotografií