Svůdné překvapení v rámci soutěže ocenili nejen diváci v kongresovém sále hotelu Hilton, ale i ostřílený moderátor.

„Na Supermiss s prezidentem soutěže Tomášem Vavřincem spolupracuji dlouhé roky, takže jsem dopředu už věděl, do čeho jdu. Ale letos mě moc překvapila a líbila se mi přehlídka ve spodním prádle,“ přiznal po slavnostním vyhlášení Čenský, který si neodpustil rýpnutí do zákazu v amerických soutěžích krásy. „Tam se trochu zbláznili, když vyřadili ze světové soutěže krásy promenádu v plavkách, což je to nejhezčí, to nechápu, přiznal.

 „Takže jsem rád, že u nás ta disciplína zůstala a ještě k tomu byla doplněna právě promenádou ve spodním prádle. Přece, když se to neudělá sprostě a nevypadá to jako koňský handl, tak je to nádhera,“ svěřil Blesku Čenský, který díky tomu na 11. ročník soutěže hned tak nezapomene.

Missek jsem moderoval několik, ale opravdu úplně poprvé jsem uváděl disciplínu spodního prádla. A bylo to krásný. Moc jsem toho od moderátorského pultu sice neviděl, jenom trochu zezadu, ale musím říct: Fakt dobrý! Ty krajky, korzety, bylo to decentní a nádherný. Nemůžu si pomoct,“ rozplýval se nejen nad Supermiss 2018 Terezou Hudákovou (24).

VIDEO: Česká Miss Šteflíčková se zlobí! Zrušili mi promenádu v plavkách! Křivky musím ukázat v zákulisí!

Video
Video se připravuje ...

Česká Miss Šteflíčková se zlobí! Zrušili mi promenádu v plavkách! Křivky musím ukázat v zákulisí! Petr Macek

Fotogalerie
23 fotografií