Dohady o rozpadu manželství se vyrojily zejména v době, kdy Marošova choť Nataša odjela i s dětmi na Kostariku. „Přitom tam děti odjely studovat. Chtěl jsem, aby se naučily španělsky a anglicky,“ vyjasnil v týdeníku Téma herec, který sice za rodinou dojížděl, ale kvůli pracovním závazkům s nimi nemohl jet natrvalo, a tak žili v podstatě odděleně.

Dokonce i na Slovensku mají ale hned dva byty. V jednom žije Kramár s rodinou a druhý »staromládenecký«, jak sám říká, proměnil ve vlastní divadlo a zve si tam hosty, aby s nimi promluvil a zahrál jim představení Tajomné variácie. „Manželka se tam byla podívat jen jednou na premiéře,“ přiznal Slovák známý ze seriálů Letiště či Ordinace v růžové zahradě 2

Přesto je podle něj jejich vztah v pořádku. Naopak problémy měli spíše před lety. „Když byly děti malé, tak to bylo náročnější, protože Nataša hodně pracovala. Teď už ale pro ni práce není prvořadá a dělá nám skvělé zázemí,“ svěřil se otec Tamary, Timura a Marka.

Manželce Nataše, kterou pojal za manželku už v roce 1999, přitom ale přezdívá Carevna. „Má v sobě ruskou krev. Taky umí všechno zařídit. Podle horoskopu je Lvice a ty chtějí vládnout. Lva můžete jen chválit. Když mu odporujete, hned je oheň na střeše,“ smál se v rozhovoru pro Téma Maroš, který má sám ruské předky, ale cítí se jako nefalšovaný Čechoslovák.

Ten tak dělá všechno proto, aby se někdy nemusel rozvádět. „Slovenky se rozcházejí těžce, protože mají pocit, že jim chlap patří. Taky proto o sobě rozhlašuju, že nesmím v manželství zlobit, protože moje žena je nejen krásná, ale jako právnička i velmi schopná. Z manželství bych odešel jen s igelitkou,“ dodal vtipně moderátor Zázraků přírody.

VIDEO:  Maroš Kramár prozradil, čím ho ve Varech překvapil Battoška!

Video
Video se připravuje ...

Maroš Kramár: Překvapilo mě, že Bartoška nepřestal kouřit! redakce Blesk

 

Fotogalerie
36 fotografií