Jmenuje se Lela Ceterová, pochází ze Žiliny, honosí se magisterským titulem a označuje se za glamour modelku a playmate. V modelingu se pohybuje od svých třinácti let a v roce 2009 se dokonce stala oficiální hosteskou Formule 1. Chirurgickým úpravám svého vzhledu se rozhodně nebrání, do přirozenosti má tahle tmavovláska hodně daleko. A to je ostatně právě to, co se nejspíš Karlosovi líbí.

Na Instagramu mění podobu jako chameleon, podle toho, v jakém množství použije nejrůznější filtry a fototriky. S notně přifouklými rty, upraveným poprsím, vytuněným zadečkem a nalepenými řasami vypadá rozhodně netradičně. Na některých momentkách dokonce připomíná Týnuš Třešničkovou (22) nebo Kateřinu Kristelovou (38).

Přesně to ovšem rajcuje jejího současného přítele, mlátičku Karlose, který sám sebe nazývá Terminátorem a před pár lety byl odsouzený kvůli krácení daně na rok vězení v Anglii. Nakonec si odseděl jen půlrok. „Já jsem jinej. Mně se líbí, co se jinejm nelíbí. Co je pro lidi přehnaný, to je pro mě málo. Nevím, jestli jsem vadnej, ale čím je holka více nepřirozená, tím víc se mi to líbí,“ svěřil se reportérům sport.cz se svým ne zcela standardním vkusem.

Někteří fanoušci Karlosovi Vémolovi vyčítají, co to má vedle sebe za plastikovou panenku, na otázku v komentářích na sociálních sítích, kam se poděla normální, přírodní krása, přední český bijec odpověděl stručně a jasně: „Tu rád přenechám jiným.“ Z nenávistných komentářů si tedy zcela zjevně nic nedělá a naopak si užívá vyjímečných předností své slečny...

@blesk.cz

Fotogalerie
33 fotografií