Se svým rozhodnutím se komik pochlubil i na sociální síti, když se vyfotil s náloží jídla, které teď konzumuje v rámci tzv. krabičkové diety. „Každý den mi přivezou pět krabiček a nic jiného jíst nesmím. Musím uznat, že je to docela dobré," přiznal týdeníku Sedmička.

Zatím prý režim dodržuje bez výjimek. „Alkohol nepiju vůbec, ani pivo, pouze vodu, maximálně jemně perlivou. Zkrátka tomu musím podřídit život, ale docela mě to baví," vylíčil s tím, že kila jdou dolů především díky dřině v posilovně.

„Chodím tam pětkrát týdně a rychle jsem si zvykl. Zpočátku mě sice některé partie trochu bolely, ale protože jsem v mládí hrál vrcholově basketbal, zvládám to v pohodě," pochlubil se Kohák známý například i z Okresního přeboru, kde ztvárnil fotbalového brankáře.

Koneckonců k hubnutí ho také dokopala až nová pracovní nabídka. „Čeká mě role policisty, bývalého sportovce, který řeší zajímavý případ. Musím se tedy zbavit co nejvíce tuku, zpevnit figuru, abych vypadal jako bývalý pětibojař," popsal herec a režisér nabídku na koprodukční film, který by měl začít točit zhruba za půl roku. „Moje tvář prý představuje více typů východních Evropanů, což se jim hodí," dodal prezident poroty v show Tvoje tvář má známý hlas.

VIDEO: Jsem nejlepší, to se o mě ví. Já neprohrávám, říká Kohák

Video
Video se připravuje ...

Jakub Kohák: Jsem nejlepší, to se o mě ví. Já neprohrávám Markéta Reinischová, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
33 fotografií