Pepina pochází z mělnického útulku a je to roztomilé střapaté stvořeníčko. Někdo ho prý nechal uvázané jako tříměsíční štěňátko v lese. S herečkou se k sobě podle jejích slov hodí, protože jsou obě zrzavé a střapaté. „Když si chcete pořídit lásku nefalšovanou, koncentrovanou, pořiďte si pejska. A pořiďte si ho z útulku, protože jsou vděční,“ rozplývala se sympatická herečka v jednom z mnoha rozhovorů.

Pepina v jejím případě posloužila jako záplata na díru v jejím srdci, která vznikla odchodem synů z domova. „Pořád ještě nemám vnoučata a potřebuju se o někoho intenzivně starat. O ni se tedy intenzivně starám a vyhovuje mi to. Najednou mi zaplnila tu určitou prázdnotu, kterou jsem měla po těch dětech, oni jsou to teda spíš chlapi, kteří mi vyrostli,“ vysvětlila Simona Stašová před rokem reportérům Super.cz.

Pepina ji doprovází nejen na všechny společenské události, ale i na pódium. „Je to moje parťačka. Ona strašně ráda jezdí autem, miluje zákulisí, nechodí na jeviště, je velmi vycvičená, chodí na svůj záchůdek, takže je to takový divadelní pejsek,“ dodala se smíchem. Že jde o pejska veselého a společenského, ostatně dokazuje prakticky na každé akci. Ať už šlo například o charitativní Cihlu či o tiskovou konferenci Divadla Ungelt, Pepina si vždy hoví v náručí paničky. Naposledy tomu tak bylo v Luxoru, kde křtila po boku Miloně Čepelky (82) a Václava Moravce (44) knihu Aleny Zárybnické (48).

Video
Video se připravuje ...

Stašová po prohře na Lvech: Jsem divadelnice, moje energie na plátně není vidět! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
45 fotografií