V uplynulých třech dnech dražil Radek ve spolupráci s Bleskem originální relikvie, které mu poskytly hvězdy sportovního světa jako Cristiano Ronaldo, Ivan Lendl nebo Andre Agassi. Dnes, v den své derniéry, je na řadě samotný Štěpánek. Až do 18. hodiny můžete svými příhozy usilovat o Radkovu speciální raketu a dres, s nimiž rozlučkovou exhibici v O2 areně odehraje! Výtěžek český daviscupový hrdina opět věnuje jedné ze čtyř nadací, které podporuje. Tak neváhejte, taková šance se nebude opakovat!

Vstup do dnešní aukce zde>>>

Co je v aukci ve čtvrtek?

Dres Radka Štěpánka

Český tenista při rozlučce oblékne svůj typický daviscupový dres se lvem, ovšem speciálně upravený na dnešní akci. I tento dres, který Štěpánek podepíše, je součástí balíčku 2 v 1 pro vítěze aukce.

Raketa Radka Štěpánka

Speciálně pro exhibici »Český lev se loučí« si nechal Radek vyrobit rakety v národních barvách s obrázkem lva a svými fotografiemi. Jeden tento originální kousek, s nímž Radek večer bude hrát, získá vítěz aukce.

JAK DRAŽIT

  • Přihlásit svoji závaznou cenovou nabídku dnes můžete pomocí SMS ve tvaru CTVRTEKmezeraCASTKA na tel. 900 11 03.
  • Např. pro zadání nabídky 1500 Kč za balíček artefaktů 2 v 1 zašlete SMS ve tvaru: CTVRTEK 1500
  • Cenovou nabídkou se rozumí částka, kterou chcete za balíček artefaktů nabídnout. Čas pro příjem SMS je každý hrací den od 6:00 do 18:00. Cena jedné SMS zprávy je 3 Kč vč. DPH.
  • Mimimální příhoz činí 100 Kč, maximální příhoz je pak 5000 Kč.
  • Kompletní pravidla ZDE >>

NEJVYŠŠÍ NABÍDKA

Vydražené artefakty získá každý den ten jeden kupující, který nabídl daný den v aukci nejvyšší cenu. Aktuální nejvyšší nabídky můžete sledovat na www.blesk.cz/stepanek Provozuje CZECH NEWS CENTER, a. s. Infolinka 296 363 199, po–pá 8–16 hod., mobil@cncenter.cz, www.platmobilem.cz

POZOR! SOUTĚŽ NAVÍC! VYHRÁT MŮŽE KAŽDÝ!

Každý den losujeme ze všech účastníků aukce jednoho šťastlivce bez ohledu na výši jeho příhozu, který vyhraje originální triko Radka Štěpánka »Český lev se loučí« s podpisem.

Třetí vítěz: Za Čecha a Djokoviče dal 78 200 Kč

Rozhodl příhoz v poslední minutě! Včerejší třetí aukci, v níž se dražila výbava brankáře Petra Čecha a dres Novaka Djokoviče, vyhrál Oliver z Prahy za 78 200 korun. Byla to přetahovačka od samého rána, která vyvrcholila s uzávěrkou. Úžasná částka tak poputuje na dobročinné účely a pro jednu ze čtyř nadací, kterou Radek Štěpánek podporuje.

Fotogalerie
11 fotografií