Dominika porodila už 19. září a o deset dní později o tom oficiálně informovala své fanoušky na sociální síti, kde nejprve ukázala chlapečkovu ručičku a posléze začala miminko postupně odhalovat. Minule ještě jeho obličejík zakrývala pomocí srdíček, tentokrát ale předvedla dítě v celé kráse. „Dobrou noc přejeme,“ připsala k dojemnému snímku, kde drží potomka v náručí.

Zvláštně ale může působit, že sexbomba zatím neprozradila, jaké jméno vlastně s partnerem Tomášem pro svého potomka zvolili. Ostatně i na sociálních sítích ji kvůli tomu bombardují dotazy. „Ptáte se mě, kdy zveřejním jméno našeho malého syna…,“ naznačila s tím, že informaci odhalí již „určitě brzy“.

Také objasnila, proč s tím vlastně tak otálí. „Máme k tomu důvod, proč to doteď nešlo. Museli jsme žádat o schválení Ústav pro jazyk český… Tak nám, prosím, držte palečky, ať to klapne,“ prozradila blondýnka, která zatím nebyla úspěšná a stále čeká na rozhodnutí. Hoch proto ze stejného důvodu nemá ani rodný list. „Stále čekáme,“ potvrdila Mesarošová.

Ta chtěla zkrátka pro své miminko jméno tak výjimečné, že toho teď možná začíná trochu litovat. Kdyby ho pojmenovala třeba Pepíček či po tatínkovi Tomáš, tolik starostí by s tím určitě neměla. Teď už jen zbývá čekat, až odhalí, o jaké unikátní jméno vlastně jde. Stojí to vůbec za tu námahu?

VIDEO:  Mesarošová se nestydí: I v pokročilém stadiu těhotenství se zase svlékla!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Mesarošová: V pokročilém stadiu se zase svlékla! David Turek, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
91 fotografií