A i druhý aukční den nabízí skutečně jedinečné předměty! Až do dnešní 18. hodiny můžete usilovat o balíček dva v jednom s originálním podepsaným dresem Pavla Nedvěda a originální raketou a životopisem Andreho Agassiho, rovněž s autogramem.

„Fakt jsou to exkluzivní kousky, po kterých by se podle mě umlátili fanoušci po celém světě. Takže pevně věřím, že peněz pro charitativní účely se vybere co nejvíc,“ říká Štěpánek, jenž výtěžek věnuje čtyřem nadacím, které podporuje. Předání šeků proběhne ve čtvrtek 18. října v rámci jeho rozlučkové exhibice, na kterou dorazí i Novak Djokovič.

Vstup do dnešní aukce zde>>>

Jak dražit

  • Přihlásit svoji závaznou cenovou nabídku dnes můžete pomocí SMS ve tvaru UTERYmezeraCASTKA na tel. 900 11 03.
  • Např. pro zadání nabídky 1500 Kč za balíček artefaktů 2 v 1 zašlete SMS ve tvaru: UTERY 1500
  • Cenovou nabídkou se rozumí částka, kterou chcete za balíček artefaktů nabídnout.
  • Čas pro příjem SMS je každý hrací den od 6:00 do 18:00. Cena jedné SMS zprávy je 3 Kč vč. DPH.
  • Minimální příhoz činí 100 Kč, maximální příhoz je pak 5000 Kč.
  • Kompletní pravidla ZDE >>


Nejvyšší nabídka

Vydražené artefakty získá každý den ten jeden kupující, který nabídl daný den v aukci nejvyšší cenu. Aktuální nejvyšší nabídky můžete sledovat na www.blesk.cz/stepanek Provozuje CZECH NEWS CENTER a.s. Infolinka 296 363 199, po–pá 8–16 hod., mobil@cncenter.cz, www.platmobilem.cz

CO JE V AUKCI V ÚTERÝ:

Dres Pavla Nedvěda

Bývalý záložník fotbalového nároďáku věnuje do aukce svůj dres Juventusu s vlastnoručním podpisem, který přiveze přímo z Turína.

Raketa Andreho Agassiho

Bývalá tenisová jednička poslala ze Spojených států osobně podepsanou raketu, s níž se Štěpánkem trénovali Novaka Djokoviče, a také životopis s věnováním.

Zítřejší aukce zde>>>

POZOR! SOUTĚŽ NAVÍC! VYHRÁT MŮŽE KAŽDÝ!

Každý den losujeme ze všech účastníků aukce jednoho šťastlivce bez ohledu na výši jeho příhozu, který vyhraje originální triko Radka Štěpánka »Český lev se loučí« s podpisem. Jeho prvním držitelem se včera stal fanoušek Radek.

Máme prvního vítěze: Za dres Ronalda a raketu Lendla dal 102 tisíc korun!

Premiérový příhoz padl v 7:56 hodin, tedy necelé dvě hodiny po startu aukce. Ale pak už se nabídky zájemců o první balíček pokladů Radka Štěpánka 2 v 1 kupily co chvíli. Aby ne, ve hře včera byly originální dres Cristiana Ronalda a raketa Ivana Lendla.

První aukce pokladů Radka Štěpánka už dnes! Vydražte dres Ronalda a raketu Lendla.
Autor: Archiv Blesku

O artefakty byl zájem, a ve finále se strhla pořádná přestřelka příhozů! Ten vítězný přišel v 17:59 hodin, ani ne minutu před konečným termínem aukce. Zněl na úžasnou částku 102 000 Kč a poslal ho Petr z Prahy, podle prvních slov vášnivý sběratel sportovních předmětů. Právě on si bude moci Ronaldův dres a Lendlovu raketu osobně převzít z rukou Radka Štěpánka, který tak získal první část peněz pro své čtyři nadace, jimž hodlá výtěžek z aukce věnovat. „Už teď úspěšnému dražiteli moc gratuluji, může se těšit na opravdu jedinečné věci. Děkuji všem, kteří se zúčastnili, a věřím, že ti, co dnes neuspěli, budou přihazovat v dalších dnech,“ řekl Štěpánek.

Fotogalerie
8 fotografií