Poradce prezidenta si starší sestru Andrey Verešové Alexandru vzal za manželku v roce 2005. A dlouho nic nenasvědčovalo tomu, že by to v jejich manželství skřípalo. Jenže v lednu na oslavě vítězství Miloše Zemana v prezidentských volbách už po jeho boku nebyla Saša, ale manželka jeho kamaráda Bronislava Mykisky Zuzana (37).

A neseděla vedle něj náhodou, z oslavy odcházeli ruku v ruce. Stejně tak přišli na pohřeb Jana Kočky ml., kde Nejedlý v ruce svíral ještě velkou kytici bílých květin. Na posledním rozloučení nechyběla ani jeho manželka Alexandra. Ta nicméně přišla sama, ale také s kytkou v ruce.

Zda se manželé setkali tváří v tvář, není známo. Určitě o sobě ale věděli. Na pohřeb dorazila i její mladší sestra, modelka Andrea Verešová s manželem Danielem Volopichem. Bylo trochu divné, že na stuze obří květiny byl nápis - Daniel Volopich s rodinou.

Fotogalerie
23 fotografií

 

Po vítězství Miloše Zemana v prezidentských volbách se konal slavnostní večírek plný mocných lidí a fotografové deníku Blesk odhalili, že Nejedlý má nový objev!

Zdroj: https://www.extra.cz/rana-pro-veresovou-poradce-prezidenta-zemana-martin-nejedly-ji-vymenil-za-mladsi-model