Zpěvák má právě za sebou velkou tour, kterou zakončil koncertem ve Slavkově u Brna. Na rozdíl od historické bitvy ale vystoupení skončilo úspěchem a diváky čekalo navíc i zvláštní překvapení. Po vzoru Karla Gotta (79), který se na vystoupeních i v nahrávacím studiu rád setkává s dcerou Charlottkou (12), se s Davidem totiž na jevišti objevil i jeho vnouček Sebastian.

Ten si společně s ním zazpíval jeden z dědových největších hitů - píseň Nonstop. „Zpíval, tančil a užíval si to stejně jako já,“ přiznal Prásku hrdě Michal, který měl z jeho přítomnosti na pódiu velkou radost. „Séba nikdy na pódium před tolik lidí nepřišel. A teď si to sám vyžádal,“ pochlubil se.

Zda se ale chlapec v budoucnu vydá v jeho šlépějích, je ale ve hvězdách. „Zatím nevím, zda se bude chtít stát zpěvákem, ale že to bude šoumen, je už teď jasné,“ přiznal zpěvák a skladatel s tím, že ho určitě do ničeho nebude nutit. „Na to je ještě malý," dodal na vysvětlenou. Každopádně už teď nemá klučina nouzi o fanynky. Po koncertě se k němu mnohé sběhly a dožadovaly se společné fotky.

Sebastian tak už zkrátka vše důležité odkoukal od dědečka, který se o něj už odmala stará, jelikož dcera Klára neplánovaně otěhotněla už ve dvaceti a rozhodla se dál studovat v zahraničí. Chlapcův otec pak žije v Německu a nestará se o něj. Hitmaker tak vnuka bere skoro jako „náhradního syna“, díky němuž lépe zvládl bolest a smutek ze ztráty dcery Míši (†9), která před lety zemřela na leukémii.

VIDEO: Michal David přišel o prachy kvůli teroru!

Video
Video se připravuje ...

Michal David: Zažívá teror a přišel o prachy! Blesk TV

Fotogalerie
58 fotografií