Bratislavské krematorium bylo v pátek plné lidí, kteří se přišli ještě naposledy rozloučit s Janou Kocianovou. Jenže mezi smutečními hosty chyběla osoba, která byla v životě zesnulé klíčová! Karel Gott totiž na Slovensko vůbec nedorazil.

„Pan Gott nemohl na pohřeb paní Kocianové přijet, poslal proto svým jménem věnec,“ omluvila ho jen mluvčí Aneta Stolzová bez vysvětlení. Přitom žádné nasmlouvané vystoupení v den státního svátku Mistr neměl. Jenže podle našich informací odjel už ve čtvrtek i s rodinou na chalupu v Doubici.

Byl to přitom právě on, kdo zpěvačku kdysi proslavil. V roce 1973 si ji totiž do svého ansámblu vybral coby vokalistku společně s Jitkou Zelenkovou (68). I když řadu let dámy vystupovaly bok po boku, ani Zelenková nakonec na obřad nedorazila.

A to i přesto, že se podle svých slov krátce po smrti Jany, která podlehla rakovině prsu, spojila s vdovcem Josefem. „Volala jsem Pepovi už v den, kdy Janka zemřela, a snažila jsem se být v pohnutých chvílích s ním,“ prozradila deníku Aha! Jitka.

VIDEO: Karel Gott se objeví v nové pohádce Když draka bolí hlava! S dcerou si zahráli i v klipu...

Video
Video se připravuje ...

Gott a jeho dcera zpívají v pohádce: Podívejte se na premiéru jejich klipu! 

 

Fotogalerie
38 fotografií