Sbalili ty nejnutnější věci, naházeli je do auta a vyjeli. „Nomádská mláďata v akci – aneb dětský pokojíček na několik budoucích týdnů. Bordel od první minuty našeho výletu,“ napsala Tamara Klusová k fotografii jejích třech dětí, které si v horním patře na spaní vytvořili vlastní království. Kromě hraček dětem nechyběla ani elektronika. Tabletu se hned chopila pětiletá Josefínka.

Tím, že se Klus rozhodl pronajmout si obytný vůz na několik týdnů, splnil své manželce její sen. „Když jsem byla maličká, toužila jsem odjet s poutí. Když jsem tajně nahlížela do jejich maringotek, představovala jsem si, jaká svoboda a dobrodružství to musí být. Teď ten sen žiju s tím nejúžasnějším kolotočářem! Jen ne na týden, ale už šest let,“ svěřila se Klusová.

Nejvíc ji baví, když Klus s vozem někde zastaví na parkovišti, rozbalí markýzu, na zem hodí deku, vyndá židle a děti si tak hrají venku před provizorním domečkem. „Cigáňata na dvorečku,“ připsala k jejich společné fotografii Tamara, která má kromě dětí na starost i psa.  

Fotogalerie
44 fotografií