„Moje nejmenší," napsala Zuzana na svůj Instagram ke snímku, na němž drží v ruce svůj uzlíček štěstí - holčičku, kterou pojmenovala Leyla. Tu ale drží tak, že je děvčátko vidět jen zezadu. 

Na další podobné fotce z kadeřnictví pak herečka miminko pro změnu drží v náručí a krmí ji. Prso i dítě však zakrývá dečka, aby Kanócz neukázala víc, než by sama chtěla. „Mám parťáčku, dali jsme to spolu na pani. Je to poklad!" rozplývala se herečka, kterou před lety proslavila zejména role Laury ve filmu Román pro ženy, kde se objevila po boku Marka Vašuta (58).

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Moja najmenšia🦋🌸💜

Příspěvek sdílený Zuzka Kanocz (@zuzkakanocz),Zář 17, 2018 v 2:22 PDT

Půvabná Slovenka, která má s partnerem Jurajem Lojem (35) ještě dvě starší děti Lucase (4) a Izabellu (2), se tak připojila k řadě známých dam, které se rozhodly ukázat světu, jak svá dítka kojí na veřejnosti.

Svá prsa již vytáhly rovněž v kadeřnictví třeba manželka Tomáše Kluse (32) Tamara Klusová (30) či herečka z Vyprávěj či Ordinace v růžové zahradě 2 Andrea Kerestešová Růžičková (34). V kavárně pak holčičku Dorotku nedávno nakrmila herečka z Ohnivýho kuřete Kristýna Leichtová (33) a kojení na veřejnosti dlouhodobě provozuje i neoficiální druhá manželka miliardáře Karla Janečka (45) Lilia Khousnoutdinova(30).

VIDEO: Nedávno porodila také hvězda Ulice Aneta Krejčíková. S čím se potýkala v těhotenství? Přibrala dvacet kilo!

Video
Video se připravuje ...

Aneta Krejčíková z Ulice: Přibrala jsem jen 20 kilo a hormony jsou jízda Adam Balažovič/bpž

 

Fotogalerie
31 fotografií