Pro většinu matek je pohodlnější nechávat si novorozené miminko u sebe a kdykoliv ho nakojit. Ale v určitém věku by už dítě mělo spát ve své posteli, potažmo v pokojíčku.

Vůbec se s manželem nevyspíme. Rozálka spí s námi v posteli a je strašně živá. Točí se po celé posteli, takže to dopadá tak, že my na dvě tři hodiny usneme na kraji a probudíme se unavený a rozlámaný,“ svěřila se Blesku Jitka. A přitom má Rozálka v novém domě krásný pokojíček. „Už jsme se s manželem dohodli, že zakročíme a pomalu ji budeme přesouvat do jejího pokoje, kde zatím spí jen odpoledne. Tohle jsme podcenili a teď se nám to vymstilo,“ dodala kráska.

Manželé Boho měli v plánu co nejdřív dceři pořídit dalšího sourozence, ale rozmysleli si to. „Možná až Rozárka půjde do první třídy, ale dřív ne. Ona sama je velmi živé dítě, které chvíli neposedí a je pořád ve svém živlu,“ usmívá se kráska, která se stala ambasadorkou projektu pomáhající dětem z azylových domů vylepšit jim bydlení.

„Já si vážím každého projektu, který může pomoci druhým. Dnes je doba tak uspěchaná a každý si hledí toho svého, že je skvělé, když se najdou ti, kteří chtějí opravdu pomoci, a my se můžeme tak jednoduše zapojit. Sama jsem se přesvědčila, že jsou tyto projekty úspěšné a mají velký smysl,“ míní Jitka.

VIDEO: Jitka Boho pomáhá dětem v dětském domově

Video
Video se připravuje ...

Jitka Boho pomáhá dětem v dětském domově. Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
17 fotografií