Sympatický herec sice svůj slavný den utajil, nakonec ho ale prozradil nenápadný kroužek na prsteníčku. „Je to tak. Po tříleté známosti jsme si s mojí partnerkou Terezkou řekli ‚ANO‘ na znojemském hradě,“ potvrdil pak Hrabě s tím, že místo vybíral on, jelikož se na Znojemsku narodil.

Jeho vyvolená Tereza (25) zatím studuje a dvojice spolu má už tři psy a jednoho koně. „Nikdy jsem nechtěl žít jako řada párů jen tak, jak se říká na psí knížku. Hledal jsem tu pravou, s níž chci strávit život. A našel. Proto ta svatba,“ prozradil Miroslav na tiskové konferenci Divadla Radka Brzobohatého, v němž hraje.

Jelikož veselka, kterou organizovala hlavně nevěsta, proběhla v září, kdy začíná divadelní sezona, musel herec oželet svatební cestu do Říma a odložit ji až na příští rok. V plánu už je i založení rodiny, i když zatím jen výhledově. „Samozřejmě s potomkem počítáme, ale ne hned. Manželka studuje a já mám řadu hereckých povinností,“ dodal představitel Ondry v pohádce Nejkrásnější hádanka.

Ten si prožil i daleko divočejší vztahy, zejména pak s modelkou s arabskými kořeny Miriam Bittóvou. Během jejich vztahu totiž brunetka odjela v lednu 2014 do USA, kde zažila doslova peklo. Nejenže ji tam přepadli a znásilnili, ale nějaký čas byla kráska navíc nezvěstná.

Po jejím návratu se dvojice po čase rozešla a Miriam měla po hrůzných zážitcích trauma a s psychickými následky se snažila bojovat i alkoholem. Nakonec se rozhodla léčit a strávila nějaký čas na otevřeném oddělení psychiatrické léčebny v Kroměříži.

„Mám schizoafektivní poruchu. Beru antipsychotika a stabilizátor nálady!“ přiznala loni Blesku Bittóvá, která svůj osud srovnávala i se zesnulou zpěvačkou Ivetou Bartošovou (†48). Ta se shodou okolností také snažila s démonem alkoholu bojovat v Kroměříži, nakonec si ale vzala život. Navíc v den narozenin Miriam.

VIDEO: Miroslav Hrabě promluvil o jedné ze svých rolí.

Video
Video se připravuje ...

Mirek Hrabě o roli krále Jana při vinobraní Ondřej Požár

 

Fotogalerie
42 fotografií