Nový rok přinesl Partyšové i nové pracovní nabídky. Dokonce takovou, jakou by možná nikdo nečekal. Od moderátorského pultíku se totiž přesune na prkna, která znamenají svět. Zahraje si totiž v muzikálu Královna Kapeska, jehož premiéra proběhne již 7. března v Divadle Hybernia.

„Jsem spíš taková televizní holka, ale když přišla nabídka od manželů Pixových na roli královny Katky v jejich muzikálu, vůbec jsem nepřemýšlela a okamžitě kývla. Moc se těším, pohádky mám ráda a tahle se podle mě bude líbit malým i velkým,“ uvedla Gábina na tiskové konferenci k představení.

Na ní poměrně dost času strávila s jedním z nových kolegů. Společnost jí dělal fešák Miroslav Hrabě (36), známý například z pohádky Nejkrásnější hádanka či seriálu Gympl. Když spolu dvojice pózovala, brunetka se k němu dost tiskla. Jindy byli zase zabráni do hovoru a oba se na sebe usmívali.

Přitom herec je zadaný s jinou. Již víc než dva roky žije s partnerkou Terezou a na Vánoce dokonce na sociální síti sdílel jejich společnou fotku od stromečku. Kromě nich na ní byla navíc i jejich tříčlenná psí smečka. Ostatně ani moderátorka nováckého Prásku není oficiálně svobodná, jelikož je stále vdaná za podnikatele a milionáře Farnbauera. I když spolu již nežijí pod jednou střechou, s rozvodem zatím otálejí.

VIDEO: Partyšová na Slavíkovi bez manžela: Co řekla o rozvodu?

Video
Video se připravuje ...

Partyšová na Slavíkovi bez manžela: Co řekla o rozvodu? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
88 fotografií