Většina přítomných žen se na zahájení týdne módy sešla v černém, ale našly se i takové, které z davu vybočily. Andrea Verešová vynesla červené šaty volného střihu s šedou mašlí z dílny návrháře Michala Marka. Právě od něho si předchozí večer půjčila černé průsvitné šaty i Agáta Prachařová na finále soutěže Elite Model Look 2018, které se ale celý outfit vůbec nepovedl. 

Verešová má ve zvyku často odkrývat intimní partie svého těla, chodit na ostro a chlubit se svým perfektním tělem, tentokrát se ale do šatů schovala od hlavy až k patě. 

Oproti ní modelka Renata Langmannová sice vsadila na klasickou černou, ale zato zvolila model pěkně rajcovní. K černým kalhotům si vzala krajkové body s hlubokým výstřihem. Pánové tam měly krásný výhled na její poprsí. 

V černé se předvedly i Jitka Schneiderová, Aneta Vignerová, Jitka Nováčková, Kristýna Kubíčková, stálice Fashion weeku Kateřina Hrachovcová či těhotná moderátorka Primy Lucie Špaková. Herečka Hana Vagnerová naopak ukázala štíhlé nožky v černé minisukni. 

Na večírku se překvapivě objevil také odkopnutý muzikant David Kraus, který se po rozchodu s tenistkou Bárou Strýcovou na veřejnosti raději moc neukazoval. Strýcová už ale hodila jejich vztah dávno za hlavu a odletěla do New Yorku na US Open. Kraus tak konečně setřel slzy smutku a vyrazil mezi lidi s úsměvem na tváři. 

Video
Video se připravuje ...

Móda, co má osobnost: To byla přehlídka značky ODIVI na pražském týdnu módy Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
53 fotografií