Muž, který chtěl před lety spasit Ivetu Bartošovou (†48), a tak ji mimo jiné i odvezl do Itálie, zřejmě nikdy nepřestane překvapovat. Tentokrát se nechal vyfotit i při dovádění v bazénu v červených plavkách ála Pobřežní hlídka, kterou připomínaly i některé jeho pózy. Ovšem jeho rozměry už tomu rozhodně neodpovídaly.

Od dob, kdy se bez košile rval s manželem zpěvačky Josefem Rychtářem (60), mu totiž narostl pořádný pupek. „Jednou jsi dole, jednou nahoře. Mám ale v plánu začít se trochu hýbat,“ okomentoval pro Super.cz svou postavu Macura.

Ten přitom ještě loni bavil celou republiku tím, že si na zahrádce udělal vlastní bazén z palet. Vybetonovaná díra velikost 2x1 metr totiž připomínala spíš hrob. Svůj výtvor si sice tehdy pochvaloval, teď už si ale přece jen trochu polepšil. V novém bazénu už totiž zvládne udělat i pár temp, hrát si s balonkem s motivem Krtečka či skotačit s blondýnkou Irenou, která je prý jen Zdeňkovou kamarádkou. Ovšem je přesně jeho typ, barvu vlasů má stejnou jako zesnulá Bartošová i jeho další bývalá láska, Vlaďka Šuleková.

Bojovník proti domácímu násilí ale asi na vztah ani nemá čas, protože stále vymýšlí nové zlepšováky na zahradu. „Vymyslel jsem samozavlažovací systém na rajčata, která pěstuji v Líbeznici, a také teploměr do bazénu, který má v sobě wi-fi,“ chlubil se Macura, který už se dřív vytahoval svým záhonkem s rajčaty a přiznal, že by se rád stal magnátem domácích rajčat pro střední Čechy a okolí.

VIDEO: Macura zkrátka osvěžení ve vodě nedokáže odolat. Takhle se cachtal v bazénku z palet!

 

Fotogalerie
61 fotografií