Je zřejmé, že o důvodech, které Michala dohnaly k sebevraždě, jeho kamarádi neměli tušení. Všichni ho vnínali jako pohodáře a chlapa, kterému jeho životní styl a postoj vyhovuje.

"To mi úplně vyrazilo dech. Michal na mě vždycky působil bezstarostným dojmem, bohém každým coulem, že mu tento život i v jeho věku vyhovuje a neměnil by. Je to pro mě šok. Pro mě bude ale vždy legenda, dýdžej průkopník, hudebník, který měl opravu velký talent pro výběr tracků, zvláštní cit při mixu. Odpočívej v pokoji,” reagovala DJka Lucca, manželka hudebníka Michala Dvořáka.

Rozzářil jsi mnoho očí. Díky. Tím, čím jsi pro mne byl, pořád jsi. Nejsi daleko, jen na druhé straně," uvedla DJka Ladida. "Odpočívej v pokoji, kamaráde. R.I.P DJ Loutka," poslav vzkaz Vladimir 518 z PSH.

"Co jsi to, ty cu..ku, udělal! Tolik smutku po ránu!!!!! Je mi smutno!!!! Kamaráde, nikdy na tebe nezapomenu, nikdy," napsal DJ Chocky.

"Furt mi tečou slzy z toho Loutky. Každý z nás djs, co se hudbou živí a tráví milion nocí v klubech obklopených lidmi, s kterými se pusinkujete a plácáte po zádech, by se podle mne nad tím měl zamyslet a říct si, kolik z těchto lidí se mnou bude po padesátce téměř v důchodovým věku řešit věci, který jsou psycho. Loutka byl fakt citlivý hodný člověk a zároveň žil ten pravý DJLIFE se vším všudy, který psychice nepřidá. Sám jsem měl nějaký osobní problémy a vím, jak se ti okruh přátel ztenčí a uzavíráš se do sebe. Není to prostě prdel," napsal na sociální síť Michalův kolega a kamarád DJ Fatty.

Fotogalerie
21 fotografií