Gábina velké změny vzhledu nedocílila žádnou plastickou operací, ale úplně jednoduše se nechala ostříhat. Shodila hřívu a nechala si na hlavě vytvořit krátký sestřih, který sama popsala jako „na kluka“

Stejný účes ji přitom v podstatě proslavil. Když totiž před pěti lety ještě coby slečna Kratochvílová získala korunku v soutěži krásy, vypadala stejně a krátkými vlasy byla výjimečná. Lišila se od davu ostatních Missek s bujarými kadeřemi. Stejně ostříhaná nastoupila také do TV Prima, když v roce 2014 začala uvádět zpravodajství.

Posléze ale několikrát změnila image, nechala si vlasy narůst a vyzkoušela několik odstínů, od tmavě hnědé přes rezavou až po medovou. Teď se rozhodla vrátit do starých kolejí. Může za to prý fakt, že Lašková se v dubnu stala maminkou syna Benedikta a během péče o něj jí vlasy překážely.

„Vzdávám boj v udržení delších vlasů na hlavě. Culík dobrý, ale vzhledem k tomu, kolik jich denně končí na podlaze, je čas rapidně je zkrátit nebo budu plešatá,“ oznámila již dopředu fanouškům na Instagramu své rozhodnutí a povzdechla si, že padání vlasů je zkrátka daň za krásné miminko. I když ji někteří od rozhodnutí odrazovali, nakonec sklidila po ostříhání v podstatě jen samou chválu.

„Tohle jste prostě vy a moc vám to sluší,“ shodla se řada lidí v komentářích. „Jediné dvě ženské, které jsou v krátkých vlasech tak šmrncovni – Vlaďka Erbová a vy,“ lichotil jí zase kdosi. Jistě by si na krátké vlasy u kolegyně zvykl i Roman Šebrle (43), jenže po jeho boku již před časem Gabrielu ve zprávách vystřídala dlouhovlasá blondýna Eva Perkausová (24).

VIDEO: Už tři tři týdny po porodu vypadala Lašková k světu! Co o mateřství prozradila?

Video
Video se připravuje ...

Zprávařka z Primy Gabriela Lašková tři týdny po porodu: Zbláznily se mi hormony! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
98 fotografií