Na čas si Bára a Martin dali, i co se zásnub týká. Ty totiž proběhly už před sedmi lety a jako snoubenci už tehdy přijeli na karlovarský festival. Do roka a do dne, jak velí tradice, to tedy rozhodně nebylo. I když se našlo dost lidí, kteří mysleli, že herecký pár je už dávno sezdaný. Nebylo tomu tak.

„Po deseti letech soužití nastal ten správný čas,“ ujistil Aha! Trnavský. Neměli to s Bárou k oltáři daleko. Manželský slib si v sobotu vyměnili ukryti za vzrostlými jehličnany a zdí. Na zahradu rodinné vily Luďka Munzara (85) a jeho ženy Jany Hlaváčové (80) v Modřanech sezvali na dvacet hostů, prostě jen ty nejbližší. „Svatba byla jen v úzkém kruhu, taková zahradní slavnost,“ popsal herec.

S dcerou Munzara a Hlaváčové se rodák z Brna potkal díky natáčení seriálu Ordinace v růžové zahradě. Představoval inženýra Jana Hakena, milence lékařky Barnové v podání Munzarové. Nakonec mu scenáristé přisoudili tragický odchod. Diváci to nesli nelibě, protože jim byl sympatický. Martin se po natáčení vrátil k působení ve svém divadelním spolku Frída a nabídl Báře roli. Přijala ji.

Fotogalerie
21 fotografií