Expartnerka hokejové legendy Jaromíra Jágra (46) na sociální síti zveřejnila fotky, které by zdánlivě nemohly být víc odlišné jedna od druhé. Na první z nich je totiž Inna právě na odchodu ze studia Sportovních novin, které na TV Nova pravidelně uvádí. Na sobě má slušivé a elegantní modré šaty, je jemně nalíčená a krásně se usmívá.

Možná právě díky úsměvu ji poznáte i na druhém snímku, kde už Puhajková leží v posteli, vlasy má pohodlně rozložené a neřeší, jestli se jí nezacuchají. Chystá se ke spánku a fanouškům přeje dobrou noc, a tak už z tváře stihla smýt i všechna líčidla. Nemá tedy vůbec namalované ani řasy a obličej se jí leskne. Přesto to modelce a moderátorce sluší i tak.

„Žádný make-up, žádný filtr, žádné aplikace, prostě já. Nebojte se být sami sebou,“ připsala kráska a posléze přidala ještě třetí fotku z koupelny, kde je vidět, že má na sobě už jen noční košilku v podobě delšího šedého tílka.

Ke snímku také přidala vysvětlení, proč se rozhodla ukázat bez make-upu. „Prostě jsem tím chtěla říct, že dnešní doba Faceapů a dalších aplikací je podle mě hodně zvláštní, ‚všichni‘ ze sebe dělají něco, co nejsou, jen aby tu nasbírali co nejvíce lajků, a přirozenost se vytrácí. To je podle mě škoda,“ dodala a snažila se tak své příznivce inspirovat ke stejnému přístupu.


VIDEO: Jágrova bývalka Puhajková s jeho současnou partnerkou Kopřivovou na jedné akci! Co o sobě navzájem řekly?

Video
Video se připravuje ...

Kopřivová vs. Puhajková: Co o sobě řekly navzájem? Proč se na sebe ani nepodívaly? David Turek, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
54 fotografií