Skamene známý například z filmu Bony a klid žije s rodinou v »haciendě« v Nižboru u Berouna. „Dva roky jsme dům rekonstruovali, teď už si ho s manželkou, dcerou, vnučkami a synem užíváme. Musím ale přiznat, že většinu práce a starostí zvládala má žena Renata,“ prozradil s tím, že ale i on přidal ruku k dílu.

Teď už je prý hotovo, ale zbývá pár detailů. Nyní si tak herec a bývalý podnikatel staví schůdky k cestě ke studni. Tahá se tak s těžkými balvany. „Původně jsem uvažoval udělat je z přírodního dřeva, ale pak jsem si řekl ‚jsi přece Skamene‘, takže aby to bylo stylové, jsou ze šutrů, nebo lépe řečeno z kamene,“ smál se Roman.

Ten se rozhodně nešetří, protože minimálně dvakrát do týdne hraje s dcerou Sandrou či kamarády důchodci tenis. „V našem dědkovském tenisovém týmu máme borce, kterému je šestaosmdesát a ani v tomhle věku si nedá pokoj a honí nás po kurtu. Jsem o třiadvacet let mladší než on a chci se dožít v plné svěžesti a aktivity stejného věku. Proto na sobě makám, až se ze mě kouří,“ vysvětlovala někdejší hvězda seriálu Záhada hlavolamu.

Hodně času pak tráví také v bazénu o délce šest metrů, který má na zahradě. „Denně si po ránu na rozhýbání dám svých sto bazénů, abych nabral fyzičku. No a pak ve vodním živlu řádíme s vnučkami, šestiletou Rebecou a dvouletou Stellou,“ rozplýval se Skamene.

VIDEO: Roman Skamene: Už jsem zmoudřel! Ale štve mě, když ženský hekaj!

Video
Video se připravuje ...

Roman Skamene: Už jsem zmoudřel! Ale štve mě, když ženský hekaj! Dušan Spáčil, Petr Soukup

 

Fotogalerie
32 fotografií