„Já jsem nastartoval nějaký rychloproces, protože jsem nechtěl být v té nemocnici, strašně hrát toho nemocného nebo si užívat, že jsem marod," promluvil pro primácký TopStar muzikant a exmanžel Ivany Jirešové (40) známé z Ordinace o svém zotavování poté, co o vlásek unikl smrti. „Naopak jsem potřeboval zpátky a věděl jsem, že mám nějaké resty a že chci fungovat a žít dál.“ 

S tempem, jakým se vrací zpět do života, je prý docela spokojen. Původně měl rozřízlou hlavu, zlomená žebra, nohu, naštíplý obratel a ještě nedávno ho trápily problémy se zrakem. Teď už je ale v pořádku a jelikož zřejmě nevěří tomu, že ticho léčí, hned se vrátil k práci a skládá hudbu. „Oči se už srovnaly, tělo v pohodě, i když nejsem žádný velký sportovec, abych potřeboval rehabilitaci," přiznal, že se o sebe nestará tak, jak by mohl.

Léčbu si totiž naordinoval sám. „Normálně chodím na procházky, chodíme s Káčou do lesa, po horách,“ promluvil i o partnerce Kateřině Tišnovské, která mu byla v těžkých chvílích velkou oporou. Před prvním májem ji tak proto požádal o ruku. 

Děsivý zážitek ho totiž prý naučil, aby si vážil života a užíval si každou chvíli. „Nevzývám ani nectím žádné náboženství, ale žiju podle intuice, na základě zkušeností nasbíraných v životě. A jedna ze zásadních špatných zkušeností, nebo možná i dobrých, byl ten úraz,“ vysvětloval svůj přístup TopStaru Dyk, kterému vše připomíná i velká jizva přes půlku hlavy.

„Ale prostě jsem tady asi ještě měl být z nějakého důvodu,“ dodal s tím, že možná proto, že zanedlouho bude dědečkem. Navíc chystá i velkolepý koncert k padesátinám, které jsou pro něj v podstatě prvními narozeninami v novém životě. Jistě si je chce užít víc než ty předchozí, které strávil v nemocnici. Úraz si totiž přivodil jen pouhé 3 dny před 49. narozeninami.

VIDEO: Viktor Dyk se po těžkém úrazy hlavy vrací! Pamatuje si vůbec texty?

Video
Video se připravuje ...

Viktor Dyk se po těžkém úrazy hlavy vrací! Pamatuje si vůbec texty? 

Fotogalerie
32 fotografií