Dvojice odjela do Bratislavy, kde si zpěvačka před lety koupila přepychový byt. Ten se teď asi ideálně hodil coby hnízdečko lásky. „Společnost Lucii a Radkovi dělá pes Kvído,“ uvedl pro Aha! zdroj z okolí Bílé.

Právě štěňátko dalo prý exmilence znovu dohromady, jelikož se kvůli němu začali častěji vídat, a tak opět přelétla pověstná jiskra. Teď mohou alespoň částečně dohnat ztracený čas, kdy nebyli spolu. Ovšem Lucie má na Slovensku i pracovní povinnosti.

Přes den je tak hlavně v nahrávacím studiu. Testosteronový anděl, jak Radka titulovala, si čas mezitím krátí ve fitness centru a maká na své postavě. Jako bývalý trenér chce očividně zůstat ve formě. „Večery tráví jako každý jiný zamilovaný pár. Zajdou spolu na večeři nebo sledují filmy,“ dodal zdroj z okolí Slavice.

Té v bytě ve slovenské metropoli očividně nic nechybí. Očividně jí tak nevadí, že za něj před pár lety investovala okolo pěti milionů korun. „Je to pro mne mnohem příjemnější, než bydlet někde po hotelech, tak jsem se rozhodla k tomuto kroku a mám tu aspoň kousek domov,“ vysvětlovala již dříve. „Můj tatínek pochází jen kousek odtud, je z Petržalky,“ dodala s tím, že tu má tak trochu i kořeny.

VIDEO: Lucie Bílá o rozchodu s mladým milencem: Lásku dávám jinam!

Video
Video se připravuje ...

Lucie Bílá o rozchodu s mladým milencem! Lásku dávám jinam! Tereza Kühnelová, Redakce Blesk

Fotogalerie
45 fotografií