Vypustili byste si kvůli kráse na tělo obří hlemýždě? Zatímco pro někoho to může znít dost nechutně, známé osobnosti se toho očividně nebojí. „Já jsem přítelkyní těchto tvorů. Někdo je nemusí, my s dcerou je máme za kamarády,“ přiznala Ivana Jirešová na Grand Re Openingu kosmetického salonu INKA a hned nechala dva šneky, aby se jí procházeli po ruce.

„Jen by se alespoň pár šnečích rodinek mohlo odstěhovat z naší zahrady k sousedům, přeci jen čeho je moc, toho je příliš,“ dodala se smíchem hvězda Ordinace v růžové zahradě. Se zvířátky se podobným způsobem mazlily i modelky Natálie Kotková, Kateřina Průšová či Romana Pavelková

Ta si se šneky dokonce povídala. „Nemám se šneky žádný problém. Tihle jsou skvělí, a tak proč bych je měla odhánět,“ divila se sexy zrzka. Zato moderátor Petr Vojnar (42) už tak nadšený nebyl. „Osobně jsem milovníkem všeho živého, ale nesmí se to po mě plazit,“ štitil se.

Stejně ale v tomhle případě udělal výjimku, protože si chtěl vyzkoušet, co je pravdy na tom, že šnečí sliz zázračně vyhlazuje a hydratuje pokožku. „Je to novinka a doslova kosmetický hit. Jde o ošetření pleti šnečím slizem, který obsahuje alantoin. Ten stimuluje buňky k jejich regeneraci a má na pokožku zvláčňující, čistící a léčebné účinky,“ vysvětlovala spolumajitelka salonu Michaela Hnátková.

VIDEO: Průšová s výstřihem až k pupíku: Vyzývavost ke mně patří!

Video
Video se připravuje ...

Průšová s výstřihem až k pupíku: Vyzývavost ke mě patří! David Turek, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
31 fotografií